Wat was het een gave dag! 60 equipes verschenen aan de start voor de Coronaproof bevrijdingsrally. Na het uitreiken van de koffie&thee to go mochten de equipes stuk voor stuk op pad voor een prachtige route door de Betuwe en Veluwe. Uiteraard niet zonder opdracht en bij een wedstrijd hoort een winnaar. Bekijk het klassement. De winnaar is bepaald aan de hand van 1) het aantal fouten 2) de personen in de auto 3) leeftijd van de auto. Dat meegenomen is de winnaar van de Bevrijdingsrally 2020:  equipenummer 37 met Frank van Mourik & Diddy van Mourik. Van harte proficiat en de waardebon a €150, gesponsord door ONLY FOR MEN, komt jullie tegemoet!
Wat ons betreft was dit de start van een mooie traditie, we houden jullie op de hoogte van toekomstige rallys. Geniet van de foto’s die deze dag gemaakt zijn.

READY | START | (TO) GO

ON ROAD!

FINISH

Coronaproof bevrijdingsrally

Op eerste Pinksterdag (zondag 31 mei) organiseert Watergoed samen met BolPijl Events een coronaproof rally. Autofanaat of niet, iedereen kan deelnemen aan deze rally met welke auto dan ook. Wij hebben voor deze editie een actueel thema gekozen: de Bevrijdingsrally. Immers vieren wij 75 jaar bevrijding.

De start vindt plaats vanaf Watergoed waar je wordt ontvangen met een kop koffie of thee met lekkers voor take away. Om 10:00 uur start de eerste equipe. Gedurende een rit van 3,5 a 4 uur rijd je door het prachtige Betuwse en Veluwse landschap middels het klassieke bolletje-pijltje systeem. Ook de lunch wordt meegegeven in de vorm van een pakketje, tussentijds kan deze in auto genuttigd worden of zoek een heerlijk picknickplekje.

Deelnemen kan met twee mensen per auto, echter voor gezinnen is het toegestaan om met meerdere personen deel te nemen. Wanneer de rally eindigt, ontvang je een heerlijke take away borrel. Speciaal voor kinderen hebben wij een aangepast cateringpakket.
Rijd jij, een dag voor de verdere versoepeling van de coronamaatregelen, mee met de bevrijdingsrally? Laten we er samen een rijdend succes van maken.

Uiteraard wordt de gehele rally verzorgd volgens de richtlijnen van de overheid. Denk aan de routing, take away catering middels drive-thru en het gefaseerd starten.
Kosten voor deelname bedraagt € 65 per equipe. Dit is inclusief deelname én een horecapakket (ontvangst | lunch | borrel) voor twee personen. Een extra horecapakket bedraagt € 20 p.p. Voor kinderen tot 12 jaar bedraagt deze € 12,50 p.p. maar is het niet verplicht.

DE RALLY ZIT VOL! HELAAS IS INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!