“Wat was het een geweldige avond. En niet alleen ik maar ook alle Oosterbeekers gingen volledig uit hun dak.
Vandaag vele klanten gesproken en in 1 woord; geweldig ; Volgend jaar weer was de reactie! Mooi he en dat in Oosterbeek!!”

Naast Koningsdag, dat al jaren zeer succesvol is, wordt Koningsnacht (donderdag 26 april) dit jaar vol enthousiasme opgepakt en toegevoegd aan het programma. De Oranjevereniging Oosterbeek organiseert in samenwerking met Watergoed (evenementenlocatie in Valburg) een feestavond in de tent op Sportpark Hartenstein. Zo is de feestavond gegarandeerd overdekt en verwarmd.

Om 19.00 uur openen de deuren van de tent. Tijdens de feestavond van 20.00 tot 00.00 treedt de ABBA Tribute band op, zij worden afgewisseld door een DJ. De ABBA Tribute band brengt een hommage aan ABBA in de sfeer van de 70’s en 80’s. Beleef deze muzikale reis langs de vele grote hits van ABBA met ons mee en kom op Koningsnacht naar Sportpark Hartenstein. Dezelfde band stond eerder al eens op Watergoed tijdens een totaal uitverkochte en zeer succesvolle ABBA avond.

Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Meijer en Siegers, Proeflokaal Bilders en Baan9 in Oosterbeek of bij Watergoed in Valburg.
Online kaarten zijn hieronder te koop.
Toegang tot dit feest op Koningsnacht bedraagt slechts € 7,50 per persoon.