“Wat was het een geweldige avond. En niet alleen ik maar ook alle Oosterbeekers gingen volledig uit hun dak.
Vandaag vele klanten gesproken en in 1 woord; geweldig ; Volgend jaar weer was de reactie! Mooi he en dat in Oosterbeek!!”

Naast Koningsdag, dat al jaren zeer succesvol is, wordt Koningsnacht (zondag 26 april) dit jaar wederom vol enthousiasme opgepakt en toegevoegd aan het programma. De Oranjevereniging Oosterbeek organiseert in samenwerking met Watergoed (evenementenlocatie in Valburg) een feestavond in de tent op Sportpark Hartenstein. Zo is de feestavond gegarandeerd overdekt en verwarmd.

Om 19.00 uur openen de deuren van de feesttent. De top-coverband De Heeren van Aemstel Band geeft gedurende de avond maar liefst drie sets weg: dat wordt dansen & heel hard meezingen. Diverse grote namen hebben al opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band. Naast de band zal DJ Jules van Hest het feest gaande houden en neemt je mee in de rollercoaster van kitscherige guilty pleasures en bloedjehete beats in 1 waanzinnige muziekblend. Maar dit alles niet voordat de lokale band Hard To Handle rockt.

Kaarten zijn tzt te koop bij Boekhandel Meijer en Siegers en Proeflokaal Bilders in Oosterbeek of bij Watergoed in Valburg.
Online kaarten zijn hieronder te verkrijgen.
Toegang tot dit feest op Koningsnacht bedraagt slechts € 10 per persoon. Dit is inclusief gebruik van de (onbewaakte) garderobe en toiletten. Koop je een kaart aan de deur, dan bedragen de kosten €15.