“Wat was het een geweldige avond. En niet alleen ik maar ook alle Oosterbeekers gingen volledig uit hun dak.
Vandaag vele klanten gesproken en in 1 woord; geweldig ; Volgend jaar weer was de reactie! Mooi he en dat in Oosterbeek!!”

Naast Koningsdag, dat al jaren zeer succesvol is, wordt Koningsnacht (donderdag 26 april) dit jaar wederom vol enthousiasme opgepakt en toegevoegd aan het programma. De Oranjevereniging Oosterbeek organiseert in samenwerking met Watergoed (evenementenlocatie in Valburg) een feestavond in de tent op Sportpark Hartenstein. Zo is de feestavond gegarandeerd overdekt en verwarmd.

Om 19.00 uur openen de deuren van de tent. Tijdens de feestavond van 20.00 tot 00.00 treden Miss Fischer en JoHaLee (bekend van de VOH) op, zij worden afgewisseld door DJ Jerome.

Miss Fischer brengt een fantastische ademloze ode aan haar nicht. Tijdens haar optreden vergezeld door 2 prachtige danseressen weet zij telkens weer ieder feest in extase te brengen. Dit wordt dansen & heel hard meezingen.

JO-HA-LEE ontving louter en alleen positieve reacties van de jury van The Voice of Holland. Jo-Ha-Lee is een een gezellige, goedlachse Amsterdamse Feest-chinees die het schopte tot aan de battles. Hij weet niet alleen de studio van TVOH op zijn kop te zetten.  

Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Meijer en Siegers, Proeflokaal Bilders en Baan9 in Oosterbeek of bij Watergoed in Valburg.
Online kaarten zijn hieronder te koop.
Toegang tot dit feest op Koningsnacht bedraagt slechts € 15 per persoon. Dit is inclusief gebruik van de garderobe en toiletten.