Hossend door de ruimte met een pull bier in je hand. Een typisch tafereel voor Oktoberfest en carnaval. Maar helaas, het zit er weer op! En wachten op oktober duurt nog zó lang. Gelukkig zorgt Watergoed ervoor dat deze tijd makkelijker te overbruggen is. In april staat het volgende knotsgekke feest voor je klaar.

Watergoed presenteert: voetbalschoenen en naaldhakken

Op zaterdag 09 april 2016 gaan op Watergoed wederom de voeten van de vloer. Maak je op voor het feest met ballen! Met twee top acts, een versierde locatie en lekkere hapjes belooft dit een spetterend feest te worden.

Line-up

Het feestteam | Het Feestteam is voor de 5e keer op rij uitgeroepen tot ‘beste feestact van Nederland’. Stan van den Dobbelsteen en Frank de Bruijn uit Wijchen zorgen er voor dat binnen een paar minuten de tent op zijn kop staat!

Lee-Ann | Deze prachtige zangeres zingt de leukste dance classics. Tina Turner of Olivia Newton John: Lee-Ann draait daar haar handen niet voor om. Je kan Lee-Ann onder andere kennen als voorprogramma’s van bijvoorbeeld René Froger en André Hazes.

Danny Lukassen | Deze rot in het vak heeft op meerdere gebieden succes geboekt. Van songwriter (André Hazes – Waar ben jij) tot professioneel zanger. Elke oranje supporter kent zijn naam door het lied ‘Nederland Oranjeland’.