Onrustige en vervelende tijden voor iedereen achter ons gelaten, zijn wij begin 2022 weer van start gegaan met alle voorbereidingen voor aankomend seizoen. Een seizoen waarin alle deuren en mogelijkheden weer open gaan voor onze bezoekers op Watergoed en Omnivents. Sindsdien een periode waarin wij zijn verduurzaamd, ontwikkeld, verbeterd en waarin wij bezig zijn geweest met alle voorbereidingen en ontwikkelingen van onze nieuwe en bekende activiteiten. Dit alles om de beleving van onze bezoekers nog beter, leuker, uitdagender en ‘lekkerder’ te maken.

Planningen maken, materiaal bestellen, quadbaan opnieuw aanleggen, personeel werven en opleiden, zomaar een greep uit de werkzaamheden van Martin. Sinds januari 2022 versterkt ook hij het team van Watergoed / Omnivents. Even tussen de grote evenementen door, trekken we hem even aan zijn jasje.

Aangenaam Martin, vertel, met wie hebben wij het genoegen?
Ik ben Martin en mijn functie is Hoofd Operations bij Omnivents, samen met mijn collega’s van ‘ sportief’ zorg ik ervoor dat iedereen die bij ons een dag op bezoek komt een onvergetelijke dag beleefd en om samen nieuwe herinneringen te maken! Samen met mijn vriendin Wendy woon ik aan de rand van de Posbank en tegen de IJssel aan in Dieren. In Dieren ben ik geboren en getogen met een klein uitstapje naar Ellecom een dorp aan de rand van Dieren.

Hoe ben je bij Watergoed terecht gekomen?
Op zoek naar een team met gezellige collega’s die net zo enthousiast zijn als mij, om tijdens een evenement een groep mensen een onvergetelijke dag te laten beleven, kreeg ik via een collega van mijn vriendin het telefoonnummer van Joost. “Die moet je eens bellen”, zei hij. Een paar momenten later zat ik op gesprek bij Watergoed met Joost. ‘Even kennismaken’ werd al snel een samenwerking die hopelijk nog lang gaat duren.


Klopt het dat je nogal avontuurlijk bent, veel reizen en bijzondere sporten?

Ik denk dat je dat zo wel mag omschrijven, Tijdens mijn reis van een half jaar naar Australië en Indonesië heb ik een heleboel bijzondere sporten mogen afvinken van mijn To-Do lijst, toen nog niet wetende dat bijvoorbeeld het 4×4 Off road rijden (wat ik op Fraser Island heb gedaan) hier op Watergoed, nu één van mijn werkzaamheden is. Het springen uit een vliegtuig met alleen maar een rugzakje (inclusief skydive instructeur) is toch wel één van de gaafste ‘sporten’ die ik heb gedaan in mijn leven. Daarnaast is mijn verlanglijst met toekomstige reizen eindeloos, maar Canada, Noorwegen en nogmaals Australië en Nieuw Zeeland staan hoog op mijn lijstje.

Welke taken voer je uit op Watergoed? En als je er 1 mocht kiezen waar je het meest enthousiast van wordt welke is dat dan?
In hoofdzaak zorg ik ervoor dat alle activiteiten tijdens onze evenementen op een leuke, uitdagende en veilige manier worden gegeven door onze instructeurs. Denk hierbij ook aan briefingen voorafgaand en evaluaties na evenementen, opleiding van instructeurs, planningen, roosters, toernooi schema’s, plattegronden, maken van logboeken, onderhoud van materialen en locaties. Dit alles doen wij altijd als Team Omnivents samen. Welke er dan uitspringt? Dat is het moment vlak na een evenement net voor het opruimen, dat alle instructeurs bij elkaar komen en bijvoorbeeld zeggen: “Fantastisch, wat een leuke groep, en alles is volgens planning verlopen vandaag”.


Is er ook een taak die je uit moet voeren maar eigenlijk niet zo leuk vindt?

Laat ik het anders stellen: Het is een taak die ook heel belangrijk is maar waardoor ik soms iets niet kan doen. Tijdens een groot evenement komt het wel eens voor dat ik zelf niet als instructeur bij een activiteit sta, maar meer als coördinator aan het werk ben. Dan mis ik de energie die ik altijd van de deelnemers krijg. Maar gelukkig krijg ik die dan soms net zo veel van de opdrachtgever(s) en/of collega’s.


Als een gast vraagt welke activiteit je het sterkste aanraadt, welke zou dat dan zijn? En waarom?

Het meest correcte antwoord zou zijn: Alle activiteiten die wij aanbieden of kunnen realiseren. Als sport- en spelfanaat zou ik zelf kiezen voor de Land Adventure. Hierin strijd je als teams tegen elkaar tijdens activiteiten, proeven en estafettes om uiteindelijk de overwinning te behalen. Behendigheid, logisch denken, samenwerking en puzzelen zijn hierin de sleutelwoorden om deze Adventure als winnend team af te sluiten.


Waar gaan we jou de komende tijd het meest vinden?

Overal waar iedereen mij nodig heeft en waar het plezier het grootst is, in ieder geval zoveel mogelijk tijdens de evenementen op de werkvloer!


Lijkt het jou leuk het team van Watergoed te versterken in het sportieve team van Omnivents?
Kom gezellig eens lang om kennis te maken met Martin, onze locatie en onze uitdagende activiteiten of stuur een e-mail naar martin@watergoed.nl.