Voor (bijna) iedereen is suppen een geschikte sport. Want eigenlijk is het voor iedereen met een beetje balans, focus en liefde voor water geschikt. Het extreem heldere water bij evenementenlocatie Watergoed leent zich uitermate goed voor deze activiteit. Nog niet om? Hier 3 extra redenen om het toch eens te proberen:

1. Je traint 95% van alle spieren.
Allereerst is het een complete work-out. Het belangrijkste is de balans en daarvoor heb je echt je hele ‘core’ nodig. Beginnend supper? Begin dan op de knieën. De uitdaging om in balans te blijven is dan minder groot.

2. Suppen betekent ontspannen!
Dat is niet de letterlijke betekenis, dat is namelijk Stand Up Paddle maar op een supboard kom je even tot rust. Alleen het kabbelende water onder de sup. Je zou in de Natuurwinkel een cd van kabbelend water kunnen kopen om tot rust te komen, maar voor hetzelfde geld kun je dus ook de echte natuur beleven op het water van Slijk-Ewijk. Op een supboard verken je de natuur, je hoort alleen het geluid van de omgeving en dit werkt ontspannend.

3. Voor de zonaanbidders: op een supboard word je sneller bruin
Het is geen fabel, op het water gaat de bruining sneller. Water, maar ook stranden weerkaatsen uv-stralen. Denk natuurlijk wel aan een flinke laag zonnebrand als je de sup opstapt, zodat je wel verantwoord bijkleurt. De kans op schade door de zon is natuurlijk ook groter. Smeer dus extra goed in. (nog meer in de categorie ‘moeders tips’: smeer je om de 2 uur weer even in )

Bij strandclub en evenementenlocatie Watergoed bieden wij dagrecreatie aan, waaronder supboards. De huurprijzen zijn als volgt:

1 uur € 10 | 2 uur € 15

Win een supboard van Liefmans!

Bij Watergoed maak je nu kans om een Liefmans sup te winnen! Liefmans is het rose biertje dat je on the rocks drinkt, met de frisse smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen.

Hoe je kans maakt op deze sup?
– Bestel een Liefmans op het terras bij Restaurant Watergoed
– Vraag je kraslot
– Scratch het lot en vul de code van het lot in op de website van Liefmans

En misschien peddel jij de zomer door op dit exclusieve Liefmans SUP board!

—–>

Wil je én kans maken én het suppen alvast uitproberen? Dan kan dat, kom langs op locatie en huur een sup voor 1 of 2 uur. Ook plaatsnemen op het terras? Denk eraan om even een tafel te reserveren:  0488 200 202

Voor het suppen kan niet gereserveerd  worden, als er een sup beschikbaar is dan kun je meteen vertrekken.