Vanaf najaar 2021 besloot Watergoed/Omnivents tijdelijk de deuren te sluiten. De plannen voor de verbouwing waren er al en er zou in januari 2022 gestart worden. Gezien de maatregelen besloten wij de verbouwing te vervroegen. Er was immers genoeg wat wij ook zelf al konden doen voordat de vaklui komen. Zo werd de hele vide leeggehaald, het winterterras dat klaar stond voor onze gasten afgebroken en de keuken werd leeggehaald.

Wat gaan we aanpakken?
De keuken wordt ruimer opgezet, hiervoor moet de gehele keuken op de schop. De biertanks, koelingen en de diepvries worden verplaatst. Collega’s Toine, Jeroen, Boy, Koen en Jan staken elke dag de handen uit de mouwen en hebben inmiddels de gehele keuken gestript. Klaar voor de verbouwing die in januari gaat beginnen. De huidige keuken bood niet genoeg afzetruimte en was aan een vernieuwing toe. Met de nieuwe plannen krijgen de chefs veel meer ruimte en mogelijkheden om hun beste gerechten te bereiden.

Dan de vide.. Deze grote ruimte boven de Kapschuur zal ingericht worden als kantoor maar er zullen ook vergaderruimtes gerealiseerd worden. Waar de vide eerder diende als verlenging van de Kapschuur en tevens als opslag, wordt de ruimte zo dadelijk echt optimaal gebruikt. De ruimte en lichte vergaderruimtes worden zo ingericht dat er in alle rust vergaderd kan worden. Natuurlijk kan de vergadering vervolgens perfect gecombineerd worden met een outdoor activiteit.

Ook buiten wordt er hard gewerkt. Zo realiseert Chef Toine een moestuin (zie onderstaande foto) die ons volgend jaar van verse producten zal voorzien. Kortom, veel ontwikkelingen. Wij houden jullie op de hoogte!