Op 5 september 2016 kwamen er 150 eventprofessionals en –leveranciers naar Watergoed voor de BrancheBorrel, georganiseerd door Eventbranche in samenwerking met Omnivents. Zoals je van de BrancheBorrels gewend bent, staan deze in het teken van netwerken met mensen uit de branche.

CONNECT
Dit keer was het thema van de borrel CONNECT. Dit was terug te zien in verschillende sessies. Op het strand stonden beachchairs in een kring opgesteld: de perfecte setting om samen met anderen stellingen te bespreken over actuele onderwerpen in de branche. Dit natuurlijk met de voeten in het zand! Op het terras in het paviljoen kreeg je tips van de mannen van Hele Fijne Dagen: Hoe maak ik een goede vlog? Aan de lange tafels op het Kapschuur terras een sessie van DeWereldVan.company over emotive branding.

Het is tussen de sessies door altijd fijn om (letterlijk) even uit te waaien. Tijd voor actie! De RIB van Omnivents was het meest geliefd, gevolgd door de Land Rover demonstratie: samen het 4×4 terrein verkennen! Een borrel is natuurlijk pas geslaagd als er ook lekker eten is! Gelukkig zit dit wel goed op Watergoed. Op de foodstands met festivalfood kregen we onwijs leuke reacties. Een geslaagde borrel!