Omnivents en Watergoed werken al een lange tijd samen met Convention Bureau Gelderland. Dit jaar vond de eerste editie van Summerclass plaats, georganiseerd voor meetingplanners. Deze meetingplanners zijn werkzaam in uiteenlopende organisaties, maar geen van de bedrijven heeft evenementenorganisatie als core business. 70 meetingplanners hebben zich ingeschreven met als doel “het event dat niemand wil missen” te organiseren. De Summerclass vond plaats op drie locaties: Watergoed, Burgers Zoo en Papendal.
Maandag, aan het begin van de middag kwamen de eerste gasten al over de brug van Watergoed gelopen. Zij liepen door naar de buitenkeuken op het strand, de lunch stond daar op hen te wachten. Nooit verkeerd om de week zo te starten! Tijd om kennis met elkaar te maken: wat waren de verwachtingen?

In de Kapschuur vonden de interactieve presentaties en tafellakensessies plaats. Inspirerende sprekers van Aaaaha! The Actor Factory, Denkproducties en Bento Presentaties zetten de gasten aan het denken en zorgden voor een flinke dosis creativiteit. Aan break werd ook gedacht, even het hoofd leegmaken, genieten van lekkere wraps en samen evalueren. De Summerclass werd vastgelegd door Live Cartoontekenaar Robèrt Guérian, wat zorgde voor een mooie samenvatting van het event! Vervolgens vertrok de Summerclass bus naar de volgende locatie: Burgers Zoo.