De kinderen hebben vakantie en willen lekker de deur uit. Wat ga jij ondernemen? Lukt het jou om een leuke activiteit te organiseren?
Watergoed heeft veel activiteiten voor kinderen klaarstaan. En het mooie is dat de ouders op het terras kunnen ontspannen.

Watergoed heeft aan het water een prachtig klimpark staan. De hoge- en lage touwbruggen zijn voorzien van verschillende hindernissen. Kruip door de tonnen en spring over de zwevende planken, het klimpark is voor jou en oud een uitdaging. Ja, de ouders kunnen meedoen!

Op de quadbanen ronken de motoren van de (kinder)quads. Deze stoere activiteit is super spannend! Ook voor volwassenen staan de quads klaar. Als je tijdens de dagrecreatie gebruik van de quads wilt maken hoef je niet te reserveren. Om zeker te zijn dat ze niet in gebruik zijn voor een evenement bel je even naar Watergoed.

Door de constateren van de ziekte van Weil is het zwemmen in de plas op eigen risico. Watergoed heeft als voorzorgsmaatregel haar wateractiviteiten verhuur gesloten. Om te kunnen afkoelen op deze prachtige plek worden er zwembaden geplaatst. Zwemmen op Watergoed is dus mogelijk!

Op Watergoed is genoeg te beleven! Naast klimmen klauteren en quadrijden kan je ook boogschieten, voetballen, volleyballen en nog veel meer…