De zomer periode hebben we afgesloten. De warme dagen zijn geteld en de herfst is echt begonnen. Voor evenementenlocatie Watergoed betekent dat een grote verandering: strandclub Watergoed maakt plaatst voor Wintergoed!

Wat is Wintergoed?

Wintergoed is geschikt voor de zakelijke en particulieren markt. In de koude dagen van het jaar is er ontzettend veel te beleven in evenementenland. En Wintergoed laat dit zien. Van een kerstborrel tot diner met vrienden in het paviljoen. Wintergoed biedt het allemaal!
Evenementenlocatie Wintergoed is volledig gedecoreerd naar winterse sferen. Duizenden lichtjes in de bomen en knapperende haardvuren. De grote kapschuur is voorzien van waxinelichtjes, grote bomen en warme kussens bij het haardvuur. Het paviljoen maakt een nog grotere transformatie door. De frisse strandclub maakt plaats voor ouderwetse gezelligheid met weckpotten, fruitkisten en bloedrode muren. Ook het meubilair wordt onder handen genomen.

Restaurant Wintergoed

Voor een borrel, lunch of diner kan je terecht bij restaurant Wintergoed. Dit geheel nieuwe dinerconcept gaat vanaf 1 november van start! Bij restaurant Wintergoed staat het delen van eten met je tafelgenoten centraal. Je besteld als voorgerecht heerlijke lekkernijen die je kan delen. Bij het hoofdgerecht vind je bijgerechten waar je samen van kan genieten. Restaurant Wintergoed werkt zonder kaart. Op het krijtbord vind je de actuele gerechten.

Lees hier meer over restaurant Wintergoed >>

Kerstborrel, nieuwjaarsreceptie

Als het einde van het jaar eraan komt willen veel bedrijven dit op een leuke manier met het personeel vieren. Wintergoed is de perfecte plek voor jouw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden heeft Wintergoed vier arrangementen samengesteld.

Bekijk hier de Wintergoed arrangementen >>