Op 1 juli 2022 vierden we een bijzonder moment in de geschiedenis van onze gemeenschap: het 35-jarig bestaan van onze businessclub, gevierd in stijl op het prachtige Watergoed. Ingetogen elegantie vermengde zich met hartelijke gastvrijheid onder het thema ‘A Touch of Gold’, wat niet alleen de glans van ons jubileum belichaamde, maar ook de warme, gouden gloed van samenhorigheid en plezier.

Vanaf het moment dat onze gasten voet zetten op de locatie, ontvouwden de feestelijkheden zich; de ontvangst over een gouden loper symboliseerde onze ‘golden touch’ die de hele dag zou voortduren. Met een gezelschap van 160 personen, vibreerden we op de harmonie van enthousiasme en anticipatie, terwijl iedere gast verwelkomd werd met keuze uit verfijnde cocktails en verfrissende mocktails, bereid door onze gracieuze gastvrouwen.

oco jubileumfeest gouden loper

Interactie en Entertainment

De middag stond in het teken van verbinding en vermaak. Een getalenteerde sneltekenaar ving de essentie van onze gasten in unieke karikaturen, een aandenken aan een gedenkwaardige dag. Voor de liefhebbers van actie en avontuur bood het laserkleiduifschieten en het besturen van een radiografisch bestuurbare Land Rover uitdagende en opwindende activiteiten. Deze speelse onderbrekingen boden een perfect evenwicht tussen ontspanning en stimulatie, essentieel voor het bouwen van blijvende connecties.

Culinaire en Muzikale Rijkdom

Terwijl de dag overging in de avond, werd het culinaire festijn van het walking dinner onthuld; een parade van heerlijke smaken en mondiale gerechten geserveerd in een flow die gasten in staat stelde om te blijven mengen en genieten. De muzikale omlijsting van het akoestisch trio introduceerde de avond met subtiele klanken, gevolgd door een verzameling van energieke feestbands en getalenteerde artiesten die het feest naar een climax stuwden.

Spectaculaire Afsluiting

Het ultieme hoogtepunt van de avond was een magische flyboardshow, een visueel spektakel dat de ‘Touch of Gold’ tot leven bracht boven het kalme water, als een symbool voor de sprankelende impact van onze community door de jaren heen. Terwijl de nacht zich verdiepte, werd er een midnight snack aangeboden, de perfecte afsluiter van een onvergetelijke viering.

Met een hart vol dankbaarheid en vreugde keken we terug op een geslaagd jubileum, een viering die precies weergaf wat ons als gemeenschap verbindt: een onverbrekelijke band en de gouden momenten die we samen delen. Op naar de volgende schitterende mijlpaal!

Touch of gold jubileumfestival feest en borrelen

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!