Catering

Bij Watergoed weten wij als geen ander dat gezelligheid en goed eten en drinken een belangrijk onderdeel van jouw evenement zijn. Daarom is een goede samenstelling en kwaliteit van de catering van belang! Watergoed heeft een eigen keuken en catering met ervaren vakmensen die van jouw evenement een culinair succes maken. Watergoed verzorgt eigen catering op bijvoorbeeld festivals en bedrijfsevenementen. Wij weten als geen ander hoe je voor bijvoorbeeld 800 personen een barbecue organiseert. Door verschillende foodstands te verspreiden over de locatie. En door vanuit elke stand een gerecht aan te bieden kunnen wij in korte tijd een diner verzorgen.

Graag gaan wij met je in overleg voor de ideale invulling van de catering. Om een idee te geven van de mogelijkheden heeft Watergoed een aantal cateringsuggesties samengesteld voor grotere groepen. De mogelijkheden zijn enorm. Wij helpen je graag met je wensen voor catering op maat!

Suggesties

Via de link hiernaast kun je onze suggesties in een PDF bestand downloaden. Lekker overzichtelijk en vooral handig als je iets wilt bespreken met anderen. N.B. prijzen zijn exclusief BTW.

icon-cateringsuggesties