Contact

Watergoed ligt op een steenworp afstand van de A15. Een unieke (evenementen)plek in de OverBetuwe, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

Er is alle ruimte voor een receptie of bedrijfsfeest, congres, productpresentatie, workshop, festival en productpresentatie, zowel voor zakelijke als particuliere groepen. Maar ook de restaurant bezoeker kan prima bij ons terecht binnen ons strandclubconcept!

Vanaf station Elst is Watergoed! (Bushalte Strandpark Noord, Herveld) binnen 10 minuten te bereiken met bus 35.

Bij Watergoed is voldoende parkeerplaats. Parkeren kost €5,- per dag. Bezoekers en relaties van Watergoed en Omnivents kunnen een gratis uitrijkaart krijgen.

Een vraag en/ of opmerking?

Watergoed
Tielsestraat 129
6675 AC Valburg

0488 410222
info@watergoed.nl

Restaurant Watergoed
0488 200202
horeca@watergoed.nl 

Joost Frijlink
Joost FrijlinkDirecteur
Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekker eten en en goed glas wijn.
Zijn liefde voor Engeland maakt dat hij graag met een groep richting Wales of Lake District vertrekt, waar uiteraard ook iedere lunch bereid wordt vanaf de bbq op de achterklep van de Land Rover.

“Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”, Joost Frijlink

Janou Heetkamp
Janou HeetkampSales
Janou is april 2019 bij Watergoed begonnen na het afronden van haar studie Leisure management aan de NHTV.
Gezelligheid, vrienden en familie staan hoog in het vaandel. Leuke festivalletjes, korfbal en met goed weer op het terras borrelen is wat ze leuk vindt om te doen in haar vrije tijd. Reizen, de wereld zien staat daarbij ook hoog op haar to do list.

Ze vindt het belangrijk de gasten het event te laten beleven zoals ze dat voor ogen hadden zodat ze met een goed gevoel naar huis gaan!

“Als je goed kijkt, kun je iedere dag iets moois zien”, Janou Heetkamp

Toine vd Zanden
Toine vd ZandenChef-kok
Chef-kok Toine werkt sinds 1 juli 2020 in de keuken van Watergoed. Hij heeft een eigen kruidentuin aangelegd en hij bedenkt steeds weer iets nieuws. Zo heeft hij eigenhandig een buffettafel gemaakt van een halve boom voor bij het BBQ buffet. Ook in zijn gerechten zien wij deze creativiteit terug.

“Je kunt beter spijt hebben van wat je wel hebt gedaan, dan van wat je niet hebt gedaan”

Koen van Hulst
Koen van HulstOperations
Koen is al sinds jaar en dag onze creatieve Operations Manager met een afwisselende dag invulling. Land Rovers schoonmaken is het enige waar hij van baalt.

In zijn vrije tijd doet hij eigenlijk exact hetzelfde als tijdens werktijd, namelijk 4×4 rijden, motor rijden of met zijn Land Rover reizen. Hij heeft zijn droombaan gevonden!

“Het leven is leuk”, Koen van Hulst

Jet Jansen
Jet JansenMarketing & Communicatie
Per 1 november 2016 neemt Jet de afdeling Marketing en Communicatie voor haar rekening. Buiten haar werk is zij veel te vinden op het hockeyveld of achter de naaimachine.

Een gezellig avondje uit slaat zij ook zeker niet af, of dat nou het theater is of een sportieve activiteit, graag altijd wel met een afsluitende borrel!

“If someone tells you that you have enough shoes, stop talking to them. You don’t need that kind of negativity in your life”, Jet Jansen

Julius van den Hoogen
Julius van den HoogenSales
Ruim een decennium geleden was Julius ook werkzaam voor Omnivents en Watergoed. Na een tijd in Nieuw-Zeeland gewoond en gewerkt te hebben en elders kennis opgedaan te hebben in de wijnwereld en reisbranche, is hij weer terug op het oude honk. Terug in het ‘prachtige vrijstaatje’ zoals hij Watergoed liefkozend noemt. Een vrijstaat, omdat de mogelijkheden op deze locatie werkelijk oneindig zijn. Zakelijke en particuliere gasten voelen zich hier direct thuis, in een relaxte sfeer met persoonlijke aandacht en service.

“Investeer in herinneringen”, Julius van den Hoogen

Claudia Hiensch
Claudia HienschRestaurant manager
Een creatief multi talent op de werkvloer van Omnivents/ Watergoed. Sinds 2020 is zij op de werkvloer van Watergoed te vinden. Muziek is haar grote passie en de rode draad door haar leven. Zo deed ze onder andere mee aan het Junior Songfestival samen met haar tweelingzus maar ze schrijft ook zelf muziek.

“Een glimlach is het mooiste wat een mens kan dragen, Claudia Hiensch

Lisanne Wolterink
Lisanne Wolterink Marketing & Communicatie
Vanaf juli 2021 zal Lisanne het team van Omnivents en Watergoed versterken op de afdeling marketing & communicatie. Van origine een echte Achterhoekse met veel hobby’s en een grote passie voor de gastvrijheidsbranche. Als het even kan is ze buiten te vinden en er gaat geen dag voorbij zonder te sporten. Mountainbiken, een rondje met de racefiets, hiken of suppen. En het liefst rolt ze ook dagelijks haar yogamat even uit. Daarnaast is ze een enorme muziekliefhebber en ze vult haar vrije tijd met gezellige momenten (lees: lekker eten en drinken) met vrienden en familie. Maar ook wordt zij enthousiast van schilderen, fotograferen en het opknappen van tweedehands spullen.

“No worries”, Lisanne Wolterink

Schrijf je in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Unieke content, aanbiedingen en meer!
Meld je aan voor unieke content, aanbiedingen en antwoorden op prangende vragen en meer. We zullen je met enige regelmatig een mailing sturen, maar enkel als we wat goeds te melden hebben.

Geen spam, dat is beloofd!

Schrijf je in!