Contact

Watergoed ligt op een steenworp afstand van de A15. Een unieke (evenementen)plek in de OverBetuwe, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

Er is alle ruimte voor een receptie of bedrijfsfeest, congres, productpresentatie, workshop, festival en productpresentatie, zowel voor zakelijke als particuliere groepen. Maar ook de restaurant bezoeker kan prima bij ons terecht binnen ons strandclubconcept!

Vanaf station Elst is Watergoed! (Bushalte Strandpark Noord, Herveld) binnen 10 minuten te bereiken met bus 35.

Een vraag en/ of opmerking?

Watergoed
Tielsestraat 129
6675 AC Valburg

0488 410222
info@watergoed.nl

Restaurant Watergoed
0488 200202
horeca@watergoed.nl 

Lianne Mol
Lianne MolSales
Lianne is in februari 2016 begonnen als stagiaire sales. Vervolgens is ze succesvol afgestudeerd aan de opleiding Event Management aan de Hogeschool Utrecht. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met vriendinnen wat te gaan drinken op het terras, te gaan sporten en leuke festivalletjes te bezoeken. Ook is reizen een echte passie!

Nadat ze haar stage succesvol afgerond heeft, is zij blijven plakken bij Watergoed.

“Don’t dream your life, live your dream” , Lianne Mol

Joost Frijlink
Joost FrijlinkDirecteur
Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren.

Hij houdt van lekkere wijn op zaterdagavond en ook van een lekker wedstrijdje hockey op zondagochtend. Een moeilijke combinatie dus!

“Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”, Joost Frijlink

Sander de Wilde
Sander de WildeSales
Sander is sinds augustus 2011 werkzaam als accountmanager bij Omnivents en zorgt voor een perfecte afstemming van jouw wensen en voor de organisatie van uw evenement.

Als er golven zijn ligt Sander het liefst met zijn surfplank in de Noordzee of in een verre warme oceaan. Ook houdt hij van gitaar spelen en is het zijn ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen door ervaring en studie, nu is hij bezig met NIMA B.

“Wacht niet op een goede dag, maak er een!”, Sander de Wilde

Janou Heetkamp
Janou HeetkampSales
Janou is nieuw binnen het team van Watergoed en Omnivents. Zij is hier april 2019 begonnen na het afronden van haar studie Leisure manager aan de NHTV.
Gezelligheid, vrienden en familie staan hoog in het vaandel. Leuke festivalletjes, korfbal en met goed weer op het terras borrelen is wat ze leuk vindt om te doen in haar vrije tijd. Reizen, de wereld zien staat daarbij ook hoog op haar to do list.

Ze vindt het belangrijk de gasten het event te laten beleven zoals ze dat voor ogen hadden zodat ze met een goed gevoel naar huis gaan!

“Als je goed kijkt, kun je iedere dag iets moois zien”, Janou Heetkamp

Koen van Hulst
Koen van HulstOperations
Koen is al sinds jaar en dag onze creatieve Operations Manager met een afwisselende dag invulling. Land Rovers schoonmaken is het enige waar hij van baalt.

In zijn vrije tijd doet hij eigenlijk exact hetzelfde als tijdens werktijd, namelijk 4×4 rijden, motor rijden of met zijn Land Rover reizen. Hij heeft zijn droombaan gevonden!

“Het leven is leuk”, Koen van Hulst

Jos Derksen
Jos DerksenEvents
Jos werkt sinds 2012 bij Omnivents als allround instructeur en sinds begin 2015 als operations manager assistent. Hij zorgt er met veel plezier en creativiteit voor dat het event een groot succes wordt. Wanneer de klant met een glimlach en kick onze locatie verlaat, dan is zijn werkdag compleet.

Naast het coördineren staat Jos nog graag als instructeur voor de groep. Als het aan hem ligt het liefst tijdens het offroad terrein rijden.

“Use time creatively”, Jos Derksen

Sophie Meijer
Sophie MeijerEvents
Sophie is een bekende binnen Omnivents. Na haar stage in 2016, voor de opleiding CIOS Management, is ze blijven werken als instructeur en ondersteunde zij reeds meerdere afdelingen binnen het bedrijf. Als dame wist ze zich goed staande te houden in het team ‘sportief’. Na een korte uitstap naar de sales keert ze terug en gaat ze nu de uitdaging aan om haar kennis en ervaring in te zetten voor de afdeling Events op kantoor.
In haar vrije tijd besteed ze de uren graag aan scouting en skiën, waarin ze ook nog les geeft. Van sushi wordt ze heel erg blij.

“Als je er niet vrolijk van wordt, doe het dan niet” , Sophie Meijer

Jorg van de Water
Jorg van de WaterOperations & Events
Jorg loopt al wat jaartjes mee en heeft een enorme groei meegemaakt, hij voelt zich het prettigst wanneer hij zich vol kan storten op een project en geniet van enthousiaste reacties van groepen. Als nevenactiviteit zit hij in de organisatie van de personeelsvereniging.

Speciaalbiertjes zijn altijd welkom; thuis, in de kroeg of op een speciaalbierfestival.

“Mistakes are the portals of discovery” Jorg vd Water

Jet Jansen
Jet JansenMarketing & Communicatie
Per 1 november 2016 neemt Jet de afdeling Marketing en Communicatie voor haar rekening. Buiten haar werk is zij veel te vinden op het hockeyveld of achter de naaimachine.

Een gezellig avondje uit slaat zij ook zeker niet af, of dat nou het theater is of een sportieve activiteit, graag altijd wel met een afsluitende borrel!

“If someone tells you that you have enough shoes, stop talking to them. You don’t need that kind of negativity in your life”, Jet Jansen

Schrijf je in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Unieke content, aanbiedingen en meer!
Meld je aan voor unieke content, aanbiedingen en antwoorden op prangende vragen en meer. We zullen je met enige regelmatig een mailing sturen, maar enkel als we wat goeds te melden hebben.

Geen spam, dat is beloofd!

Schrijf je in!