Contact

Watergoed ligt op een steenworp afstand van de A15. Een unieke (evenementen)plek in de OverBetuwe, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

Er is alle ruimte voor een receptie of bedrijfsfeest, congres, productpresentatie, workshop, festival en productpresentatie, zowel voor zakelijke als particuliere groepen. Maar ook de daggast kan prima bij ons terecht binnen ons strandclubconcept!

Vanaf station Elst is Watergoed! (Bushalte Strandpark Noord, Herveld) binnen 10 minuten te bereiken met bus 35.

Watergoed
Tielsestraat 129
6675 AC Valburg

0488 410222
info@watergoed.nl

Schrijf je in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Unieke content, aanbiedingen en meer!
Meld je aan voor unieke content, aanbiedingen en antwoorden op prangende vragen en meer. We zullen je met enige regelmatig een mailing sturen, maar enkel als we wat goeds te melden hebben.

Geen spam, dat is beloofd!

Schrijf je in!
Lianne Mol
Lianne MolSales
Lianne is in februari 2016 begonnen als stagiaire sales. Vervolgens is ze succesvol afgestudeerd aan de opleiding Event Management aan de Hogeschool Utrecht. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met vriendinnen wat te gaan drinken op het terras, te gaan sporten en leuke festivalletjes te bezoeken. Ook is reizen een echte passie! Nadat ze haar stage succesvol afgerond heeft, is zij blijven plakken bij Watergoed.

“Don’t dream your life, live your dream” , Lianne Mol

Wim Schouten
Wim SchoutenHorecamanager
Wim is sinds 2015 werkzaam bij Watergoed en Omnivents als horecamanager. Hij houdt ervan om het zijn gasten naar hun zin te maken en geniet van de gezelligheid en van het leven in volle glorie. Buiten het werk kookt hij graag.

“So, let me amuse you.”, Wim Schouten

Joost Frijlink
Joost FrijlinkDirecteur
Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekkere wijn op zaterdagavond en ook van een lekker wedstrijdje hockey op zondagochtend. Een moeilijke combinatie dus!

“Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”, Joost Frijlink

Sanne Krijnen
Sanne KrijnenSales
Sanne is al sinds april 2006 actief als oproep instructeur bij Omnivents, gedurende zijn carrière werd de liefde voor Omnivents als maar groter. Deze liefde werd beantwoord met een functie binnen de Sales als Accountmanager en zoals bij elke liefde gaat Sanne door het vuur om de verwachtingen te overtreffen!

‘Life’s greatest challenge, is daring to take one’, Sanne Krijnen

Sander de Wilde
Sander de WildeSales
Sander is sinds augustus 2011 werkzaam als accountmanager bij Omnivents en zorgt voor een perfecte afstemming van jouw wensen en voor de organisatie van uw evenement. Als er golven zijn ligt Sander het liefst met zijn surfplank in de Noordzee of in een verre warme oceaan. Ook houdt hij van gitaar spelen en is het zijn ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen door ervaring en studie, nu is hij bezig met NIMA B.

“Wacht niet op een goede dag, maak er een!”, Sander de Wilde

Andre van Koolwijk
Andre van KoolwijkChef kok
André, is sinds 2015 onze chef kok. Hij weet wat lekker is en de smaken goed te combineren, zijn enthousiasme en creativiteit vormen de perfecte combinatie om het beste uit onze keuken te halen.

‘Waar een wil is een weg’, Andre van Koolwijk

Koen van Hulst
Koen van HulstOperations
Koen is al sinds jaar en dag onze creatieve Operations Manager met een afwisselende dag invulling. Land Rovers schoonmaken is het enige waar hij van baalt. In zijn vrije tijd doet hij eigenlijk exact hetzelfde als tijdens werktijd, namelijk 4×4 rijden, motor rijden of met zijn Land Rover reizen. Hij heeft zijn droombaan gevonden!

“Het leven is leuk”, Koen van Hulst

Michael Schouten
Michael SchoutenHoreca
‘Als Michael niet aan het werk is, en dat komt niet heel vaak voor, dan gaat hij het liefst sporten. Of boekt hij een heerlijke reis naar een warm land.
Gastvrijheid staat bij Michael voorop. Dat maakt hem de ideale assistent horecamanager!’

“Knowledge is power”, Michael Schouten

Jos Derksen
Jos DerksenEvents
Jos werkt sinds 2012 bij Omnivents als allround instructeur en sinds begin 2015 als operations manager assistent. Hij zorgt er met veel plezier en creativiteit voor dat het event een groot succes wordt. Wanneer de klant met een glimlach en kick onze locatie verlaat, dan is zijn werkdag compleet.
Naast het coördineren staat Jos nog graag als instructeur voor de groep. Als het aan hem ligt het liefst tijdens het offroad terrein rijden.

“Use time creatively”, Jos Derksen

Jet Jansen
Jet JansenMarketing & Communicatie
Per 1 november 2016 neemt Jet de afdeling Marketing en Communicatie voor haar rekening. Buiten haar werk is zij veel te vinden op het hockeyveld of achter de naaimachine. Een gezellig avondje uit slaat zij ook zeker niet af, of dat nou het theater is of een sportieve activiteit, graag altijd wel met een afsluitende borrel!

“If someone tells you that you have enough shoes, stop talking to them. You don’t need that kind of negativity in your life”, Jet Jansen