Contact

Watergoed ligt op een steenworp afstand van de A15. Een unieke (evenementen)plek in de OverBetuwe, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

Er is alle ruimte voor een receptie of bedrijfsfeest, congres, productpresentatie, workshop, festival en productpresentatie, zowel voor zakelijke als particuliere groepen. Maar ook de restaurant bezoeker kan prima bij ons terecht binnen ons strandclubconcept!

Vanaf station Elst is Watergoed! (Bushalte Strandpark Noord, Herveld) binnen 10 minuten te bereiken met bus 35.

Een vraag en/ of opmerking?

Watergoed
Tielsestraat 129
6675 AC Valburg

0488 410222
info@watergoed.nl

Restaurant Watergoed
0488 200202
horeca@watergoed.nl 

Lianne Mol
Lianne MolSales
Lianne werkt sinds 2016 bij Omnivents en Watergoed op de afdeling Sales. Na haar stage in 2016, voor de opleiding Event Management in Utrecht, is ze blijven plakken.
Een gezellig middagje winkelen met vriendinnen, leuke (food)-festivalletjes bezoeken en skiën zijn bezigheden die ze zeker niet laat vallen. Daarbij ze is minstens zo gek op reizen, gezelligheid én natuurlijk het organiseren van evenementen!
Ze vindt het belangrijk dat iedere gast Watergoed verlaat met een lach en een mooie herinnering!

“Wacht niet op een goede dag, maak er een” , Lianne Mol

Joost Frijlink
Joost FrijlinkDirecteur
Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekker eten en en goed glas wijn.
Zijn liefde voor Engeland maakt dat hij graag met een groep richting Wales of Lake District vertrekt, waar uiteraard ook iedere lunch bereid wordt vanaf de bbq op de achterklep van de Land Rover.

“Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”, Joost Frijlink

Janou Heetkamp
Janou HeetkampSales
Janou is april 2019 bij Watergoed begonnen na het afronden van haar studie Leisure manager aan de NHTV.
Gezelligheid, vrienden en familie staan hoog in het vaandel. Leuke festivalletjes, korfbal en met goed weer op het terras borrelen is wat ze leuk vindt om te doen in haar vrije tijd. Reizen, de wereld zien staat daarbij ook hoog op haar to do list.

Ze vindt het belangrijk de gasten het event te laten beleven zoals ze dat voor ogen hadden zodat ze met een goed gevoel naar huis gaan!

“Als je goed kijkt, kun je iedere dag iets moois zien”, Janou Heetkamp

Niels Voogd
Niels VoogdHorecamanager
Niels is nieuw binnen het team van Watergoed. Met al meer dan 25 jaar werkzaam te zijn in de horeca/hospitality/gastvrijheid sector komt hij het team versterken.

Niels heeft 6 jaar lang op Bonaire gewoond en vind op vakantie gaan heerlijk. In zijn vrije tijd doet hij graag leuke dingen met zijn dochter, kan je hem vinden op de golfbaan, de tennisvelden of lekker op het terras. Van muziek wordt hij ook erg vrolijk!

“Leven is het meervoud van lef”, Niels Voogd

Twan
TwanChef-kok
We zijn verheugd jullie te mogen mededelen dat vanaf 1 juli 2020 Twan de nieuwe chef-kok van Watergoed wordt.
Koen van Hulst
Koen van HulstOperations
Koen is al sinds jaar en dag onze creatieve Operations Manager met een afwisselende dag invulling. Land Rovers schoonmaken is het enige waar hij van baalt.

In zijn vrije tijd doet hij eigenlijk exact hetzelfde als tijdens werktijd, namelijk 4×4 rijden, motor rijden of met zijn Land Rover reizen. Hij heeft zijn droombaan gevonden!

“Het leven is leuk”, Koen van Hulst

Jos Derksen
Jos DerksenEvents
Jos werkt sinds 2012 bij Omnivents als allround instructeur en sinds begin 2015 als operations manager assistent. Hij zorgt er met veel plezier en creativiteit voor dat het event een groot succes wordt. Wanneer de klant met een glimlach en kick onze locatie verlaat, dan is zijn werkdag compleet.

Naast het coördineren staat Jos nog graag als instructeur voor de groep. Als het aan hem ligt het liefst tijdens het offroad terrein rijden.

“Use time creatively”, Jos Derksen

Sophie Meijer
Sophie MeijerEvents
Sophie is een bekende binnen Omnivents. Na haar stage in 2016, voor de opleiding CIOS Management, is ze blijven werken als instructeur en ondersteunde zij reeds meerdere afdelingen binnen het bedrijf. Als dame wist ze zich goed staande te houden in het team ‘sportief’. Na een korte uitstap naar de sales keert ze terug en gaat ze nu de uitdaging aan om haar kennis en ervaring in te zetten voor de afdeling Events op kantoor.
In haar vrije tijd besteed ze de uren graag aan scouting en skiën, waarin ze ook nog les geeft. Van sushi wordt ze heel erg blij.

“Als je er niet vrolijk van wordt, doe het dan niet” , Sophie Meijer

Jorg van de Water
Jorg van de WaterOperations & Events
Jorg loopt al wat jaartjes mee en heeft een enorme groei meegemaakt, hij voelt zich het prettigst wanneer hij zich vol kan storten op een project en geniet van enthousiaste reacties van groepen. Als nevenactiviteit zit hij in de organisatie van de personeelsvereniging.

Speciaalbiertjes zijn altijd welkom; thuis, in de kroeg of op een speciaalbierfestival.

“Mistakes are the portals of discovery” Jorg vd Water

Jet Jansen
Jet JansenMarketing & Communicatie
Per 1 november 2016 neemt Jet de afdeling Marketing en Communicatie voor haar rekening. Buiten haar werk is zij veel te vinden op het hockeyveld of achter de naaimachine.

Een gezellig avondje uit slaat zij ook zeker niet af, of dat nou het theater is of een sportieve activiteit, graag altijd wel met een afsluitende borrel!

“If someone tells you that you have enough shoes, stop talking to them. You don’t need that kind of negativity in your life”, Jet Jansen

Schrijf je in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Unieke content, aanbiedingen en meer!
Meld je aan voor unieke content, aanbiedingen en antwoorden op prangende vragen en meer. We zullen je met enige regelmatig een mailing sturen, maar enkel als we wat goeds te melden hebben.

Geen spam, dat is beloofd!

Schrijf je in!