Contact

Watergoed ligt op een steenworp afstand van de A15. Een unieke (evenementen)plek in de OverBetuwe, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

Er is alle ruimte voor een receptie of bedrijfsfeest, congres, workshop, festival en productpresentatie, zowel voor zakelijke als particuliere groepen.

Vanaf station Elst is Watergoed! (Bushalte Strandpark Noord, Herveld) binnen 10 minuten te bereiken met bus 35.

Watergoed beschikt over een eigen parkeerplaats. Eventgasten betalen geen parkeergeld en krijgen een gratis uitrijkaart.

Een vraag en/ of opmerking?

  Watergoed
  Tielsestraat 129
  6675 AC Valburg

  0488 410222
  info@watergoed.nl

  Joost Frijlink
  Joost FrijlinkDirecteur
  Joost is sinds 2003 eigenaar van Evenementenorganisatie Omnivents en Watergoed. Hij maakt er een sport van om de allerbeste evenementen te organiseren. Hij houdt van lekker eten en en goed glas wijn.
  Zijn liefde voor Engeland maakt dat hij graag met een groep richting Wales of Lake District vertrekt, waar uiteraard ook iedere lunch bereid wordt vanaf de bbq op de achterklep van de Land Rover.

  “Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”, Joost Frijlink

  Toine vd Zanden
  Toine vd ZandenChef-kok
  Chef-kok Toine werkt sinds 1 juli 2020 in de keuken van Watergoed. Hij heeft een eigen kruidentuin aangelegd en hij bedenkt steeds weer iets nieuws. Zo heeft hij eigenhandig een buffettafel gemaakt van een halve boom voor bij het BBQ buffet. Ook in zijn gerechten zien wij deze creativiteit terug.

  “Je kunt beter spijt hebben van wat je wel hebt gedaan, dan van wat je niet hebt gedaan”

  Jet Jansen
  Jet JansenMarketing & Communicatie
  Sinds 1 november 2016 werkzaam voor Watergoed. Destijds verantwoordelijk voor de afdeling Marketing & Communicatie. Tegenwoordig vind je haar ook op de werkvloer.

  Jet verzorgt de bloemen en werkt thuis ook graag in de tuin. Een gezellig avondje uit slaat zij zeker niet af, of dat nou het theater is of een sportieve activiteit, graag altijd wel met een afsluitende borrel!

  “If someone tells you that you have enough shoes, stop talking to them. You don’t need that kind of negativity in your life”, Jet Jansen

  Julius van den Hoogen
  Julius van den HoogenSales
  Ruim een decennium geleden was Julius ook werkzaam voor Omnivents en Watergoed. Na een tijd in Nieuw-Zeeland gewoond en gewerkt te hebben en elders kennis opgedaan te hebben in de wijnwereld en reisbranche, is hij weer terug op het oude honk. Terug in het ‘prachtige vrijstaatje’ zoals hij Watergoed liefkozend noemt. Een vrijstaat, omdat de mogelijkheden op deze locatie werkelijk oneindig zijn. Zakelijke en particuliere gasten voelen zich hier direct thuis, in een relaxte sfeer met persoonlijke aandacht en service.

  “Investeer in herinneringen”, Julius van den Hoogen

  Lisanne Wolterink
  Lisanne Wolterink Sales & Communicatie
  Vanaf juli 2021 versterkt Lisanne het team van Omnivents en Watergoed op de afdeling marketing & communicatie en sinds 2022 de sales afdeling. Van origine een echte Achterhoekse met veel hobby’s en een grote passie voor de gastvrijheidsbranche. Als het even kan is ze buiten te vinden en er gaat geen dag voorbij zonder te sporten. Daarnaast is ze een enorme muziekliefhebber en ze vult haar vrije tijd met gezellige momenten (lees: lekker eten en drinken) met vrienden en familie.

  “No worries”, Lisanne Wolterink

  Jeroen van Ommeren
  Jeroen van OmmerenKok / BBQ Master
  Graag neem ik je mee in mijn passie voor de BBQ en hoop dat ik je kan inspireren en verrassen. Sinds 01-07-2021 in dienst na voorheen jaren als chefkok te hebben gewerkt nu gespecialiseerd in het koken op open vuur, zowel in de keuken als buiten de keuken.
  Koken en bereiden op de elementen van de natuur, bbq/ofyr/rookovens/green egg/hele vis en groot gebraad. Ingrediënten uit eigen moestuin en kruiden vers geplukt, smaken en beleven zoals oer, dat maakt koken stoer. De smaken zout/zoet/bitter en zuur gefascineerd met vuur en natuur.

  “Er is nog nooit een kok gevonden die koken kan naar alle monden”, Jeroen van Ommeren

  Martin Kornegoor
  Martin Kornegoor Hoofd Operations
  Onze Hoofd Operations Martin is; sportief, enthousiast, feestbeest en houdt van uitdagingen. Wat heeft hij niet gedaan? Skileraar geweest? Check. Duiken, parachutespringen? Check. Alles waar adrenaline bij komt kijken heeft hij al eens gedaan en ervaren. En niet alleen in Nederland maar op veel verschillende plekken op de wereld. Geboren en getogen in Dieren en elke dag is hij bij Watergoed te vinden waar hij adrenaline krijgt van het perfect uitwerken van events met zijn team van Omnivents. Hard werken, mensen blij maken en na afloop samen proosten op een mooie dag. Hij nodigt jou en je collega’s graag uit om de adrenaline te komen ervaren bij Omnivents…..

  “Wij doen niet aan regen”, Martin Kornegoor

  Maran Willemsen
  Maran WillemsenHoreca en events
  Maran werkt al enige jaren voor Watergoed. Van oproepkracht tot steady medewerker heeft ze de nodige veranderingen meebeleeft. Ze is veelal de contactpersoon vanuit de horeca voor onze gasten. Buiten het werk studeert Maran nog maar is ze ook graag op pad met vrienden. Een concert, reisje of gezellig avondje samenzijn past prima bij haar.

  “Hoe vrolijker je kijkt, hoe mooier alles lijkt”, Maran Willemsen

  Schrijf je in!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Unieke content, aanbiedingen en meer!
  Meld je aan voor unieke content, aanbiedingen en antwoorden op prangende vragen en meer. We zullen je met enige regelmatig een mailing sturen, maar enkel als we wat goeds te melden hebben.

  Geen spam, dat is beloofd!

  Schrijf je in!