Op een steenworp afstand van de A15 vind je deze unieke (zakelijke) evenementenlocatie! Er is alle ruimte voor een bedrijfsuitje, borrel, feest, congres, vergadering, relatie evenement, productpresentatie of teambuilding.

Unieke locatie

Watergoed is uniek, stoer en ongepolijst. De muren zijn verweerd, de plafonds hoog, de dakconstructies monumentaal. Zittend in een loungestoel met je voeten in het zand, kijk je uit over de recreatieplas van Slijk-Ewijk. De gebouwen zijn met terughoudendheid gerenoveerd, want in originele staat zijn deze het mooist. Wel is goed geïnvesteerd in isolatie, technische installaties, sanitair, internet en akoestiek, zodat de ruimtes voldoen aan de eisen van deze tijd en geschikt zijn voor de meest uiteenlopende evenementen. Lijkt jou dit de perfecte locatie voor jouw evenement? Boek (één van) de sfeervolle ruimtes, of huur de hele locatie exclusief af.

Dat is nog eens service

Organisatoren kunnen bij de voorbereidingen van een evenement een beroep doen op de expertise van Watergoed en haar partners: producenten, cateraars en facilitaire diensten die zich gespecialiseerd hebben in de verschillende ruimtes van Watergoed.

Contact met ons

Tielsestraat 129
6675 AC Valburg
0488 410 222
info@watergoed.nl

Catering
Eventmanagement
Beeld en Techniek
Vervoer en logistiek
Overnachting
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood