Op een steenworp afstand van de A15 vind je deze unieke (zakelijke) evenementenlocatie! Er is alle ruimte voor een bedrijfsuitje, borrel, feest, congres, vergadering, relatie evenement, productpresentatie of teambuilding.

Unieke locatie

Watergoed is uniek, stoer en ongepolijst. De muren zijn verweerd, de plafonds hoog, de dakconstructies monumentaal. Zittend in een loungestoel met je voeten in het zand, kijk je uit over de recreatieplas van Slijk-Ewijk. De gebouwen zijn met terughoudendheid gerenoveerd, want in originele staat zijn deze het mooist. Wel is goed geïnvesteerd in isolatie, technische installaties, sanitair, internet en akoestiek, zodat de ruimtes voldoen aan de eisen van deze tijd en geschikt zijn voor de meest uiteenlopende evenementen. Lijkt jou dit de perfecte locatie voor jouw evenement? Boek (één van) de sfeervolle ruimtes, of huur de hele locatie exclusief af.

Dat is nog eens service

Organisatoren kunnen bij de voorbereidingen van een evenement een beroep doen op de expertise van Watergoed en haar partners: producenten, cateraars en facilitaire diensten die zich gespecialiseerd hebben in de verschillende ruimtes van Watergoed.

Contact met ons

Tielsestraat 129
6675 AC Valburg
0488 410 222
info@watergoed.nl