Cases

Stap in de wereld van Omnivents en Watergoed en bekijk hier onze cases. Elk evenement is natuurlijk anders, maar graag schetsen wij een beeld over hoe jouw evenement bij Watergoed er uit kan zien. Waar denk je aan bij een personeelsevenement, relatiedag, netwerkborrel of festival op Watergoed? Bekijk de cases.

Onderstaande evenementen zijn georganiseerd door Omnivents, de trotse eigenaar van evenementenlocatie Watergoed. Omnivents verzorgt evenementen op maat en neemt jou de zorgen uit handen. Op de website van omnivents staan extra cases, klik hier om deze te bekijken. 

Filmpjes

Een evenement op Watergoed beleven kan ook via je computer of telefoon! Bekijk hier onze verzameling filmpjes.

Watergoed inspiratiefilm

De wereld van Omnivents en Watergoed in anderhalve minuut!

Eventbranche borrel 2016

Een netwerkborrel voor onze branchegenoten met creatieve sessies, interessante gesprekken, lekker eten en goede muziek!

Impact Personeel 2016

Impact Personeel vierde haar tienjarig bestaan op Watergoed.

Pleasure Lounge at the Beach 2016

Een festival met podium op het water, photobooth, foodstands en Ibiza-style aankleding.

We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen