Faciliteiten

Watergoed en partners faciliteren jouw ultieme evenement. Watergoed heeft een eigen catering, met mensen die weten dat lekker eten en drinken jouw evenement tot een succes maken. Daarnaast hebben wij een team met ervaren eventmanagers in huis, die weten hoe ze jou een top dag kunnen laten beleven. De ruimtes op Watergoed beschikken over een eigen licht- en geluidinstallatie.

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor styling, overnachting, beveiliging, vervoer en logistiek.

Catering
Eventmanagement
Beeld en Techniek
Vervoer en logistiek
Overnachting
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44