Beveiliging
Beveiliging
Beveiliging

Beveiliging

Watergoed zorgt tijdens grote en kleinschalige evenementen, voor de juiste beveiliging en crowd management. Onze beveiliging geeft je gasten een veilig en beschermd gevoel. Hierdoor kunnen zij optimaal genieten van het evenement. Naast beveiligen kan er speciaal personeel ingezet worden als verkeersbegeleiding of juist gericht op hospitality.

Evenementenbeveiliging

Om de beste dienst aan te kunnen bieden werkt Watergoed samen met toonaangevende beveiligingsbedrijven. Hierdoor staan wij garant voor kwaliteit, professionaliteit en integriteit.

Hospitality services

Combineer veiligheid met gastvrijheid! Onze hospitality services zijn er op gericht om je gasten, naast het geven van een veilig gevoel, te voorzien in al hun wensen. De vriendelijke beveiligers verwelkomen je gasten, beantwoorden vragen en helpen je gasten waar nodig.

Verkeersbegeleiding

De eerste indruk krijgen je gasten direct bij aankomst, op het parkeerterrein. Om te zorgen dat dit soepel verloopt kan Watergoed verkeersbegeleiding inzetten. Je gasten worden verwelkomd en begeleid naar een geschikte parkeerplaats.

Catering op Watergoed
Overnachting
Beeld en techniek
Event management