Beveiliging
Beveiliging
Beveiliging

Beveiliging

Watergoed zorgt tijdens grote en kleinschalige evenementen, voor de juiste beveiliging en crowd management. Onze beveiliging geeft je gasten een veilig en beschermd gevoel. Hierdoor kunnen zij optimaal genieten van het evenement. Naast beveiligen kan er speciaal personeel ingezet worden als verkeersbegeleiding of juist gericht op hospitality.

Evenementenbeveiliging

Om de beste dienst aan te kunnen bieden werkt Watergoed samen met toonaangevende beveiligingsbedrijven. Hierdoor staan wij garant voor kwaliteit, professionaliteit en integriteit.

Hospitality services

Combineer veiligheid met gastvrijheid! Onze hospitality services zijn er op gericht om je gasten, naast het geven van een veilig gevoel, te voorzien in al hun wensen. De vriendelijke beveiligers verwelkomen je gasten, beantwoorden vragen en helpen je gasten waar nodig.

Verkeersbegeleiding

De eerste indruk krijgen je gasten direct bij aankomst, op het parkeerterrein. Om te zorgen dat dit soepel verloopt kan Watergoed verkeersbegeleiding inzetten. Je gasten worden verwelkomd en begeleid naar een geschikte parkeerplaats.

Catering op Watergoed
Overnachting
Beeld en techniek
Event management
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen