Overnachting tipi
De Kapschuur
Overnachten hotel

Eventmanagement

Watergoed heeft alles in huis om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Wij vinden het belangrijk dat we onze opdrachtgevers kunnen ‘ontzorgen’. Watergoed is ook de thuisbasis van avontuurlijk evenementenbureau Omnivents.

Omnivents

Omnivents is een organisatie- en adviesbureau voor sport & recreatie dat gespecialiseerd is in evenementen, buitensport en horeca. Dit is hét adres voor de organisatie van bijzondere belevenissen van alle soorten en maten! Actie en avontuur staan centraal en natuurlijk de beste kwaliteit. Daarin streven we naar het overtreffen van jouw verwachtingen!

Omnivents is een veelzijdig bureau met jarenlange ervaring. Op een zeer betrokken en betrouwbare manier organiseren we sinds 2003 ruim 800 evenementen per jaar voor groepen van 10 tot 2000 personen. Klantgerichtheid staat bij ons voorop. Je maakt een keuze uit de diverse activiteiten en de mooiste locaties in binnen- en buitenland en wij maken er een sport van evenementen te organiseren zoals jij ze hebben wilt!

Een deskundig team van enthousiaste medewerkers is je graag het hele jaar van dienst. Door gebruik van eigen materialen en een interne opleiding wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd. De procedures volgens het VeBON keurmerk met TüV-certificaat zorgen voor een veilige en milieuvriendelijke organisatie van de evenementen.

www.omnivents.nl

Externe eventorganisatoren

Watergoed is een evenementenlocatie en wordt dan ook veel gebruikt door andere organisatiebureaus. Aan ons facilitair team kan de coördinatie, administratie en/of productie van een evenement van A tot Z worden uitbesteed om zelf de focus op bijvoorbeeld de inhoud van het evenement te kunnen houden.

Een productintroductie, prijsuitreiking, media-event, fondsenwerving, jubileum, relatie-event: allemaal evenementen die om een professionele hand vragen. Want een onderscheidend concept en een perfecte uitvoering dragen bij aan de reputatie van jouw organisatie. Onze partners hebben oog voor zowel jouw wensen en die van je opdrachtgever, als voor de verwachtingen van jouw gasten.

Catering
Beeld en techniek
Vervoer en logistiek
Overnachting