Overnachting tipi
De Kapschuur
Overnachten hotel

Inrichting en styling

Alle accommodaties op Watergoed kunnen naar eigen wens worden ingericht. Met behulp van onze medewerkers en/of inrichting- en styling partners. Zo brengen wij de juiste sfeer naar voren. Uiteraard kan je ook zelf de decoratie op je nemen.

Inrichting van Watergoed

De uitstraling en sfeer van een evenement wordt voor een groot deel bepaald door de juiste aankleding en inrichting. Watergoed heeft modern steigerhouten meubilair die op verschillende manieren opgesteld kan worden. Tevens zijn er vele accessoires aanwezig als bloempotten, grote vazen, zachte kussens en kerstversiering.

Welke ruimte je ook kiest, de specialisten van Watergoed weten bij elk evenement de juiste toon te zetten. Uiteraard met een aankleding die past bij de uitstraling, huisstijl of het thema van jouw evenement. Watergoed werkt altijd met veel gevoel voor sfeer en het totaalconcept, met oog voor het allerkleinste detail.

Catering
Licht, geluid en techniek
Overnachting
Eventmanagement
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44