Beeld techniek
Beeld en techniek
Beeld en techniek

Licht en geluid, beeld en techniek

Lichten geluid zijn echte sfeermakers. Bij de organisatie van een evenement nemen wij graag de technische zaken voor je uit handen. Zo kan jij je bezig houden met andere zaken die al genoeg tijd kosten.

De grootste accommodaties, de Boerderij en Kapschuur, zijn standaard voorzien van een truss en lampen, klaar voor gebruik. Uiteraard is het mogelijk om de bestaande lichtplannen uit te breiden met andere lampen. Ook aan geluid is gedacht. Elke ruimte is voorzien van boxen, evenals het buitenterrein rondom de kapschuur en het paviljoen. Voor muzikale evenementen zorgt Watergoed, op aanvraag, voor de beste installatie die een geluid mogen produceren van maximaal 115 dB. Uit ervaring weten wij dat dit hard genoeg is om optimaal van de muziek te kunnen genieten.

Wij werken graag samen met…

BONNEMA DJ SHOWS – Sound & Light equipment. Oogverblindende DJ shows by Bonnema.

Hombergen Geluid | Licht | Beeld – Totaalleverancier wanneer het gaat audiovisuele middelen.

ShowLine AV Solutions – uw professionele en betrouwbare partner als het gaat om licht- geluid- en evenemententechniek.

Van Workumverhuur – Luxe tenten, partyartikelen en podia op maat.

Van der Maarel Sfeermeesters – Creatieve partner voor de totaalstyling van het evenement.

Catering
Vervoer en logistiek
Overnachting
Beeld en techniek
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood