Overnachting tipi
De Kapschuur
Overnachten hotel

Overnachting

Overnacht avontuurlijk in tipi-tenten op Watergoed en kijk in de ochtend uit over de schitterende recreatieplas. Of geniet van het comfort van een hotel in de buurt. Het is allemaal mogelijk!

Of het nu gaat om een overnachting voor een bruidspaar, gasten na een inspirerende bijeenkomst of voor personeelsleden na een geweldig personeelsfeest. Watergoed werkt graag samen met lokale aanbieders om een overnachting tot in de puntjes te verzorgen.

Voorstel voor overnachten

Tipi’s op Watergoed: de mooiste manier om op Watergoed te overnachten is in een tipi! Een tipi kan wel plaats bieden voor 8 tot 10 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt het aantal tipi’s bepaald. Uiteraard worden de tipi’s standaard ingericht met slaapbenodigdheden zoals stretchers en verlichting. Maar op basis van aanvraag kan de inrichting en aankleding worden aangevuld. De gasten kunnen gebruik maken van het facilitair centrum met 20 douches en toiletten.

B&B de Remketting in Slijk-Ewijk | dit luxe Bed & Breakfast ligt op loopafstand van de Waal, bossen en recreatiepark Slijk-Ewijk. Een aanrader voor bruidsparen en gasten die graag overnachten in een luxe en sfeervolle omgeving.

Hotel Restaurant Het Wapen van Elst | Op slechts 10 minuten van Watergoed ligt midden in het centrum van Elst, aan de doorgaande weg, een gezellig en gastvrij hotel waar je terecht kunt voor een overnachting maar zeker ook voor een gezellige en gastvrije lunch en/of diner.

Van der Valk Nijmegen-Lent | dit hotel ligt op 15 minuutjes rijden van Watergoed. Het is recent geopend en telt 116 kamers.

Hotel Haarhuis in Arnhem | dit viersterren hotel is een karaktervol en gelegen middenin het centrum van Arnhem, tegenover het centraal station. De ideale uitvalsbasis voor sightseeing in Arnhem.

Landgoed Hotel Groot Warnsborn | Landgoed Hotel Groot Warnsborn is dé ideale plek om in luxe te overnachten in Arnhem! Niet zo maar een hotel, maar een unieke buitenplaats op een 750 hectare groot Rijksmonumentaal landgoed. Hier kan je nog verdwalen op toch slechts 5 minuten afstand van Centrum Arnhem.

Hotel Bilderberg Oosterbeek | In de weelderige bossen van de Veluwe ligt deze schitterende Grande Dame van Bilderberg. Wanneer je de groene oprit van het statige hotel op rijdt weet je meteen: dit wordt genieten in rust en luxe.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg | Het hotel in Wageningen is prachtig gelegen en biedt u een weids uitzicht over de rivier, de Uiterwaarden en de Betuwe. Geniet vanaf het panoramaterras van de schitterende natuur of kom volledig tot rust in het splinternieuwe Wellness center.

Vervoer
Vergaderlocatie
Catering
Beeld en geluid