Overnachting tipi
De Kapschuur
Overnachten hotel

Overnachting

Overnacht avontuurlijk in tipi-tenten op Watergoed en kijk in de ochtend uit over de schitterende recreatieplas. Of geniet van het comfort van een hotel in de buurt. Het is allemaal mogelijk!

Of het nu gaat om een overnachting voor een bruidspaar, gasten na een inspirerende bijeenkomst of voor personeelsleden na een geweldig personeelsfeest. Watergoed werkt graag samen met lokale aanbieders om een overnachting tot in de puntjes te verzorgen.

Voorstel voor overnachten

Tipi’s op Watergoed: de mooiste manier om op Watergoed te overnachten is in een tipi! Een tipi kan wel plaats bieden voor 8 tot 10 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt het aantal tipi’s bepaald. Uiteraard worden de tipi’s standaard ingericht met slaapbenodigdheden zoals stretchers en verlichting. Maar op basis van aanvraag kan de inrichting en aankleding worden aangevuld. De gasten kunnen gebruik maken van het facilitair centrum met 20 douches en toiletten.

Linge Hotel Elst | Dit hotel ligt op slechts 10 minuten. Een perfect hotel om uit te rusten van een geslaagde avond en voor een dagje extra vertier. Vanuit het hotel in Elst vertrekken vele fietsroutes en sta je binnen 10 minuten in Arnhem of Nijmegen.

Van der Valk Nijmegen-Lent | dit hotel ligt op 15 minuutjes rijden van Watergoed. Het is recent geopend en telt 116 kamers.

B&B de Remketting in Slijk-Ewijk | dit luxe Bed & Breakfast ligt op loopafstand van de Waal, bossen en recreatiepark Slijk-Ewijk. Een aanrader voor bruidsparen en gasten die graag overnachten in een luxe en sfeervolle omgeving.

Hotel Haarhuis in Arnhem | dit viersterren hotel is een karaktervol en gelegen middenin het centrum van Arnhem, tegenover het centraal station. De ideale uitvalsbasis voor sightseeing in Arnhem.

Landgoed Hotel Groot Warnsborn | Landgoed Hotel Groot Warnsborn is dé ideale plek om in luxe te overnachten in Arnhem! Niet zo maar een hotel, maar een unieke buitenplaats op een 750 hectare groot Rijksmonumentaal landgoed. Hier kan je nog verdwalen op toch slechts 5 minuten afstand van Centrum Arnhem.

Hotel Bilderberg Oosterbeek | In de weelderige bossen van de Veluwe ligt deze schitterende Grande Dame van Bilderberg. Wanneer je de groene oprit van het statige hotel op rijdt weet je meteen: dit wordt genieten in rust en luxe.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg | Het hotel in Wageningen is prachtig gelegen en biedt u een weids uitzicht over de rivier, de Uiterwaarden en de Betuwe. Geniet vanaf het panoramaterras van de schitterende natuur of kom volledig tot rust in het splinternieuwe Wellness center.

Vervoer
Vergaderlocatie
Catering
Beeld en geluid
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood