Overnachting tipi
De Kapschuur
Overnachten hotel

Vervoer en logistiek

Parkeren 

Parkeren bij Watergoed is goed geregeld. Je gasten kunnen hun auto voor de deur parkeren. Heerlijk dichtbij én gratis. Watergoed biedt parkeergelegenheid voor circa 275 auto’s. Het parkeerterrein is afgesloten middels slagbomen. Je gasten kunnen gratis gebruik maken van het terrein met een uitrijkaart die zij na afloop ontvangen.

Verwacht je veel gasten? Op +/- 300 meter afstand beschikt Watergoed over nog eens 600 parkeerplaatsen.

Vervoer op maat

Wil je jouw gasten laten genieten van een alcoholisch drankje? Dan kan Watergoed optioneel vervoer voor jullie regelen. We kunnen jullie ophalen met een snelle RIB boot en/of een onze Land Rover Defenders. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij busvervoer voor je organiseren. Watergoed werkt nauw samen met onze buren van Betuwe Express.

Onze parkeerplaats is busvriendelijk en je gasten kunnen veilig worden afgezet en worden opgehaald voor de deur. De mogelijkheden zijn eindeloos, voor iedere groepsgrootte kan de heen- en terugreis op maat worden georganiseerd. De kosten voor het busvervoer is afhankelijk van de duur en afstand van de reis. Wij dienen hier dus altijd een offerte voor op te vragen.

Openbaar vervoer

Watergoed is bereikbaar middels openbaar vervoer. Vanaf station Elst rijdt lijn 35 richting Valburg. Op zaterdag en zondag geldt er een aangepast schema.

Leveranciers

Leveranciers betreden het terrein van Watergoed via de slagboom van de andere parkeerplaats, links van de Boerderij. Op deze manier loopt niemand elkaar in de weg.

Eventmanagement
Catering
Licht en geluid, beeld en techniek
Overnachting
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen