Overnachting tipi
De Kapschuur
Overnachten hotel

Vervoer en logistiek

Parkeren 

Parkeren bij Watergoed is goed geregeld. Je gasten kunnen hun auto voor de deur parkeren. Heerlijk dichtbij én gratis. Watergoed biedt parkeergelegenheid voor circa 275 auto’s. Het parkeerterrein is afgesloten middels slagbomen. Je gasten kunnen gratis gebruik maken van het terrein met een uitrijkaart die zij na afloop ontvangen.

Verwacht je veel gasten? Op +/- 300 meter afstand beschikt Watergoed over nog eens 600 parkeerplaatsen.

Vervoer op maat

Wil je jouw gasten laten genieten van een alcoholisch drankje? Dan kan Watergoed optioneel vervoer voor jullie regelen. We kunnen jullie ophalen met een snelle RIB boot en/of een onze Land Rover Defenders. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij busvervoer voor je organiseren. Watergoed werkt nauw samen met onze buren van Betuwe Express.

Onze parkeerplaats is busvriendelijk en je gasten kunnen veilig worden afgezet en worden opgehaald voor de deur. De mogelijkheden zijn eindeloos, voor iedere groepsgrootte kan de heen- en terugreis op maat worden georganiseerd. De kosten voor het busvervoer is afhankelijk van de duur en afstand van de reis. Wij dienen hier dus altijd een offerte voor op te vragen.

Openbaar vervoer

Watergoed is bereikbaar middels openbaar vervoer. Vanaf station Elst rijdt lijn 35 richting Valburg. Op zaterdag en zondag geldt er een aangepast schema.

Leveranciers

Leveranciers betreden het terrein van Watergoed via de slagboom van de andere parkeerplaats, links van de Boerderij. Op deze manier loopt niemand elkaar in de weg.

Eventmanagement
Catering
Licht en geluid, beeld en techniek
Overnachting