.

Op een zonovergoten dag in de zomer vond het evenement van 4PS plaats. Deze software ontwikkelaar uit Ede organiseerde een zomers evenement voor het personeel. Een stralende dag vol activiteiten, gezelligheid en goed eten en drinken. Wat gaf dit evenement het ultieme festivalgevoel?

Festivalgevoel in 3 stappen


Kampvuur op het strand

De organisatoren kozen ervoor om het strand gedurende de dag en de avond bij het programma te betrekken.

Op het vlot in het water waren grote bakletters geplaatst. Een hele mooie manier om jouw bedrijfsnaam te laten zien, sfeer te creëren en het past bij de typische festivalstijl. En op het strand werd een grote vuurkorf geplaatst, in hangstoeltjes namen de collega’s plaats om even te relaxen en te proosten met een drankje.

Festivalbandjes

Tijdens het evenement van 4PS werd iedereen gecontroleerd op de QR code, en alle collega’s ontvingen daarnaast een kleurrijk festivalbandje. Niet alleen is dit een handig contactmomentje en een perfect moment om iedereen persoonlijk te verwelkomen, ook heeft iedereen een vorm van herkenning tijdens het evenement. Is dat nou wel of geen collega? Even naar de pols kijken en je weet het meteen. Uit duurzaam oogpunt is het verstandig om minder disposables te gebruiken. In dit geval kun je gebruikmaken van bandjes van gerecycled materiaal.  Denk bijvoorbeeld aan duurzame polsbandjes van bijvoorbeeld biologisch katoen, kurk of bamboe.

Kleurrijke decoratie 

Tijdens het evenement van 4PS werd er uitgepakt qua decoratie. Van de ballonnenboog bij binnenkomst tot de slingers en lampionnen die opgehangen werden op het kapschuurterras. Het kost meer voorbereidingstijd maar het effect is groots. Kies een type stijl die bij jouw evenement en jouw doelgroep past. Is dit helemaal in het wit? Zijn dit juist neutrale natuurtinten of ga je net als 4PS voor een kleurrijk geheel. De organisatie werkte samen met professionele eventdecorateurs. Zij verzorgden alle vazen op tafel, de bloemdecoratie, de slingers, de lampionnen, de sierkussens en de ballondecoratie. Rustig kunnen verheugen op jouw evenement? Kies er dan voor om de decoratie uit te besteden.

Wat en hoe?

  • 200 personen

  • 13:30 – 21:30 uur

  • Centrale opening in de Kapschuur

  • Welkomstmocktail (alcoholvrije cocktail)

  • Festival polsbandje bij binnenkomst

  • Festivalfood
  • Activiteiten: shooting games, Moontrees, Quad rijden, Speed & Trial, wateractiviteiten

  • Fotobooth