Op 11 juni 2022 stond het jubileum festival van Borgesius in de agenda. Door toedoen van COVID moest deze feestelijke dag verplaatst worden. De vreugde was extra groot toen het dit jaar dan toch kon plaatsvinden. De eventmakers van evenementenbureau Effectgroep hebben deze casus uitgewerkt.

Aantal personen: 1650 personen, families.

De doelstelling:
Een groots gebaar maken
“Met hard werken hebben we deze mijlpaal bereikt. Nu is het tijd om de medewerkers te bedanken en hun familie hierbij te betrekken. Maak ons, onze bakkers én hun familie nog trotser op onze bedrijven en het jubileum. Maar vooral op zichzelf.” Kijk! Daar kunnen wij wat mee. Want een live event is en blijft écht het grootste gebaar dat een merk naar medewerkers kan maken.

Familiefestival
Op gevoel

Voor en door familie. Met dat gevoel hebben we een programma samengesteld voor de duizenden bakkers en hun gezinsleden. Onze designstudio maakte een prachtig eventlogo, de digitale effectmakers bouwden de registratiewebsite en onze eventmanagers zochten naar de leukste workshops, beste acts en tofste activiteiten. En zo ontstond een uniek jubileumfestival voor jong en oud.

Energie
Wat een dag. Wat een feest. En wat een kippenvel. De energie, waardering en het familiegevoel spatte er van af! Bekijk de aftermovie met Tim Senders en Daan Boom en – om in de wereld van bakkers te blijven – pik een graantje mee van deze unieke happening.

Activiteiten
Overal over de locatie verspreid waren activiteiten en er waren twee verschillende podia waar van live muziek kon worden genoten. Er was een ‘belevingsstraat’ waar allerlei producten geproefd konden worden. Qua activiteiten kon gekozen worden uit; graffiti workshops, schermen, laser kleiduifschieten, klimmen op een klimwand, RIB varen, quad rijden, F1 simulatie, bingo, 4×4 rijden en er was zelfs een clinic met een topvoetballer.