Actieve en strategische spellen met collega’s en vrienden zijn altijd een goed idee. Zo bleek ook weer afgelopen week toen onze gasten met 40 man sterk aan Moon Trees begonnen. Met dit spel wordt je met jouw collega’s gedropt op ons eigen Moon Trees eiland voor een strategisch spel. Voor de leek zouden wij zeggen dat het real live spel lijkt op Kolonisten van Catan.  Tijdens het evenement afgelopen week werd er tegen de organisatie met verbazing gezegd dat ze hun collega’s zelden zo actief zien. Natuurlijk met een kleine knipoog, moeten wij er snel bij zeggen. Maar wat maakt nou dat iedereen zo fanatiek wordt van dit spel?

Hoe werkt het?

De simpele uitleg is als volgt: Tijdens deze real live game op het Moon Trees eiland ga je samen met je teamleden de strijd aan: wie wint binnen de speeltijd de meeste en meest waardevolle Moon trees voor zich? Verdeeld over het Moon Trees eiland staan interactieve ‘bomen’. Je verzamelt bij het startpunt, waar je op een kaart de status van alle bomen kunt zien, waarna je een kleur en team toegewezen krijgt. Vervolgens kies je samen met jouw team de strategie. Bemachtig grondstoffen, bewaak jouw belangrijkste bomen of verover bomen van andere teams.

Deze ingrediënten maken dit spel tot het ultieme actieve en strategische spel. Zelfs die lieve, rustige collega verandert met dit spel in een strategische mastermind die als een leeuwin voor haar grondstoffen strijdt.

Moon Trees eiland bij evenementenlocatie WatergoedHet Moon Trees eiland is in 2019 gecreëerd, een eiland van 120 x 60 meter waar de ‘bomen’ over het eiland verspreid staan. Langs de waterkant, op een helling, in de bebossing. Via onverharde paden en natuurlijke elementen te bereiken zijn. Vanaf de waterkant bij restaurant Watergoed worden de gasten opgehaald met een boot om naar Moontrees eiland gebracht te worden, bij het verzamelpunt komt iedereen samen om vervolgens de strijd aan te gaan.

Praktische info en kosten:  

Real live game op een eiland – actie- en denkspel

Leeftijd:  Geschikt voor alle spelers vanaf 6 jaar

Groepsgrootte: Van 12 tot 40 spelers per keer

Duur van het spel: ca. 1,5 uur

Kosten:  € 25,00 per persoon

Combineer Moon Trees met jouw personeelsevenement bij de eventlocatie van Watergoed.

Nog een sportief element erbij? Combineer Moon Trees bijvoorbeeld met de shooting games of de Watergoed Expeditie.
Of gewoon lekker eten en drinken? Janou en Julius van de sales afdeling maken graag een voorstel op maat voor jouw evenement. Denk bijvoorbeeld aan een drankarrangement, BBQ aan het water en Moon Trees eiland + instructeur.

Neem contact met Janou of Julius van onze salesafdeling voor meer informatie:

sales@watergoed.nl  of via:  0488 410 222