BLOG 04- 04-2022

De tipi tent wordt weer opgezet. Ondanks het gure weer wordt de tent alvast geïnstalleerd. Onder deze tipi tent bevind zich een bar, perfect voor borrels en feestjes met uitzicht op het water.

Momentje hoor, het ophangen van dit gewei op de nieuwe wand van de vide. Joost zorgt ervoor dat hij perfect recht hangt.

BLOG 01- 04-2022

Tijd voor taart! Evenementenbureau Omnivents bestaat 19 jaar! Het evenementen bureau begon 19 jaar geleden als tweemans bedrijf. Nu, 19 jaar is Omnivents gevestigd op Watergoed en verantwoordelijk voor vele sportieve evenementen! Op naar het jubileum jaar volgend jaar.

Momentje hoor, het ophangen van dit gewei op de nieuwe wand van de vide. Joost zorgt ervoor dat hij perfect recht hangt.

BLOG 24- 03-2022


Kijk, kijk! De eerste vergaderruimte krijgt echt vorm. Dit is de vergaderruimte aan de Kapschuur kant. Een sfeervolle vergaderruimte onder de authentieke houten constructie van de Kapschuur. Een vergader arrangement boeken kan hier. 

BLOG 23- 03-2022


Chef-kok Toine werkt sinds 1 juli 2020 in de keuken van Watergoed. Waar hij normaal gesproken fulltime in de keuken staat, stond hij de afgelopen maanden voor een andere uitdaging. Namelijk het uittekenen van de nieuwe keuken. De capaciteit van de keuken moest uitgebreid, de spoelkeuken moest verplaatst, evenals de opslag en de koelingen. Tijd om letterlijk alvast even een ‘kijkje in de keuken’ te nemen. We liepen heel even achter Toine aan tussen de werkzaamheden (en het eten 😉 ) door. Klik hier voor beeldmateriaal.

BLOG 23- 03-2022


Jan en Martin zijn vooral veel buiten te vinden. Deze handige mannen zorgen dat de locatie er weer picobello uitziet. Deze stretchtent wordt opgezet aan de zijkant van de Jachtkamer. De Jachtkamer wordt vooral gebruikt voor kleine feestjes maar ook voor vergaderingen. Tussendoor kun je lekker plaatsnemen op het terrasje buiten.

BLOG 21- 03-2022

Aan de ‘klusjes’ lijkt een eind te komen. Bureau’s worden in elkaar gezet door Boy en Maran en Toine en Jan zorgen voor licht in de duisternis in de vergaderzaal. Voor de inrichting wordt gekozen voor strakke bureau’s en stijlvolle zwarte lampen. Een mooi contrast bij de houten balken.

BLOG 18- 03-2022

De vloer wordt gelegd! De lichte, mooie ruimtes krijgen nu echt vorm, nu ook de vloer gelegd wordt. Hierna kan het inrichten beginnen.

BLOG 10- 03-2022

Vakwerk! Dit ziet er al heel strak uit.

BLOG 09- 03-2022

Over de hele locatie wordt er gewerkt. Achter de schermen worden twee containers geplaatst. Hier kunnen we nieuwe e-choppers beveiligd instaan. Ook wordt het riool bij de vetput van de keuken volledig vervangen. Dat betekent een gigantisch gat en heel veel precisiewerk.

BLOG 04- 03-2022

De stretchtenten op het terras worden weer geplaatst! In de winter gaan deze in de opslag om schade aan de tenten te voorkomen.
Toch wel een momentje als de tenten weer boven het terras gespannen worden, zeker met zo een weertje erbij. Dan krijgen wij toch wel heel veel zin in het voorjaar en zomerseizoen weer.

BLOG 18- 02-2022

Naast dat er binnen veel verandert, wordt ook buiten veel werk verzet. De quadbaan is volledig nagelopen, gecontroleerd en uitgebreid. Er is een technisch onderdeel toegevoegd en de afbakening is vernieuwd. Een uitdagend parcours voor zowel de beginner als de gevorderde rijder. Ook wordt ons wagenpark uitgebreid. Bovenstaande quad is al even uitgeprobeerd. Binnenkort meer over de nieuwe machines!

BLOG 15- 02-2022

Langzaamaan krijgt de vide meer vorm. Er wordt niet gekozen voor standaard ruimtes. Zoals hier onder te zien wordt er gekozen voor het echt knutsel en pas en meetwerk. Werkend met de bestaande bouw en authentieke materialen zodat de ruimtes in z’n geheel kloppen.

BLOG 16-02-2022

KEUKEN – De spoelkeuken wordt verplaatst. De ruimte waar eerst de koeling stond wordt ingericht als spoelkeuken. Van een ruwe muur naar een nette werkruimte. Ook het raam wordt vervangen zodat er daglicht naar binnen komt.

VIDE – De vier vergaderruimtes op de vide krijgen vorm. De authentieke balken worden ook gebruikt voor het plafond van de ruimtes, zodat de bestaande balken een mooi geheel vormen met de nieuwe balken. Naast dat de vergaderruimtes door de glazen wanden heel licht zijn van binnen, worden ook deze ronde ramen geplaatst. Zowel in de tussenmuren als aan de buitenkant. Deze ramen passen perfect bij de historische stijl van de Kapschuur.

BLOG 16-02-2022


Na vele jaren bij Watergoed gaat Koen een andere uitdaging aan. Koen Verhulst was manager Operations bij Watergoed maar daarnaast ook een manusje van alles. Bedankt voor alle jaren en tot in de toekomst!

BLOG 14 – 01 – 2022

De verbouwing van de vide

Het was weer druk op de vloer van Watergoed deze week. Het bouwteam van Van Rennes zijn een eind opgeschoten met de vide. Het resultaat daarvan zie je hieronder. De vloer ligt er in en volgende week worden de kozijnen geplaatst zodat de ruimtes nog meer vorm krijgen.

Aan de andere kant van de Kapschuur wordt boven de keuken een opslag gerealiseerd. Daarvoor is onderstaand trapgat gemaakt.

Welkom nieuwe collega’s!

Daarnaast zijn deze week Martin en Thomas begonnen bij Watergoed.

Onze nieuwe collega Thomas is 20 jaar, komt uit Herveld en hij gaat ons versterken als all round medewerker en dan voornamelijk de facilitaire kant.

Ook Martin Kornegoor komt het team van Watergoed versterken, hij komt uit Dieren is 36 jaar en hij neemt een heleboel ervaring mee op het gebied van sportieve evenementen. Je zult hem treffen op onze locatie als manager operations / hoofd instructeur.

Samen met het team gaan we dit jaar weer opbouwen, naar veel mooie momenten zowel binnen als buiten de locatie.
Ondertussen neemt Koen de beide mannen mee deze week om alle activiteiten te laten zien. Zo gingen zij vandaag het offroad 4×4 terrein over. Met de nodige uitdagingen maakten zij kennis met de fijne kneepjes van het terreinrijden.

 

Bedankt Mirte!

Daarnaast namen we deze week afscheid van onze stagiaire Mirte. Zij liep mee op de salesafdeling de afgelopen maanden. Wat haar stage inhield? Je leest het in de blog. Klik daarvoor op onderstaande afbeelding.