Watergoed Live

Watergoed Live organiseert op jaarbasis vele festivals, feesten en toffe avonden waar diverse bands en zangers grote hits ten gehore brengen. Hieronder tref je de verschillende avonden die nog op de planning staan. Door op de poster te klikken kom je bij de betreffende informatie terecht en kun je direct kaarten bestellen.

The Animals & friends 2 april 2018

The Animals & Friends: John Steel, Mick Gallagher, Danny Handley & Roberto Ruiz.

In 1964 spoelde er in de gehele wereld een golf van  Rock & Roll. Boven op deze golf zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: een gloednieuw stroming Rhythm & Blues dat de hele wereld in zijn greep nam.

De Animals waren de tweede Britse band die aan de  top kwamen van de Amerikaanse hitlijsten, met  een miljoenen verkoop van de legendarische single House Of The Rising Sun. Hierna had de band meer dan twintig top tien hits over de hele wereld. Een aantal nummers bereikten in veel landen de nummer 1 positie. In Groot Brittannië alleen al waren dat er 12! De Animals waren bovendien de eerste Britse band die op tour gingen in Japan en Polen.

Animals & Friends is nog steeds een ruwe Rhythm & Blues band welk internationaal door fans van alle leeftijden nog steeds met veel respect wordt ontvangen en  instinctief enthousiast reageren op de beste nummers uit de rijke Animals historie als We Gotta Get Out Of This Place, Boom Boom, Don’t Let Me Be Misunderstood, Baby, Let Me Take You Home, I Put A Spell On You en natuurlijk House Of The Rising Sun.

Watergoed goes Dutch 21 april 2018

Een heel Hollands feestje.

Meer info: volgt

Oktoberfest 2018

Datum: zaterdag 27 oktober 2018