Bij Watergoed geloven we dat maatschappelijk verantwoord ondernemen meer dan alleen een plicht is – het is integraal onderdeel van wie we zijn en wat we doen. Onze inzet voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid wordt weerspiegeld in de manier waarop we ons bedrijf runnen, hoe we met onze omgeving omgaan en in de waarde die we voor onze gasten creëren.

Lees hieronder meer over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  • Green Key Goud

  • Groene energie

  • Veiligheid

  • Zonnepanelen

  • Afvalscheiding

  • Verzekeringen

Houders van de Green Key Goud

Ons MVO-beleid

We zijn er bijzonder trots op dat we de Green Key Goud-standaard hebben behaald, een internationale erkenning van milieuverantwoordelijke bedrijven.

Als je voor Watergoed kiest, kies je voor:

Planet/milieu: We maken gebruik van groene energie, inclusief zonnepanelen, als onderdeel van onze inzet om de planeet te beschermen.
Veiligheid: We nemen veiligheidsmaatregelen zeer serieus om ervoor te zorgen dat iedereen in onze faciliteiten en in onze projecten veilig is.
Duurzaamheid: Van ons gebruik van zonnepanelen tot onze robuuste afvalverwijderingsprocessen – waarbij we afval scheiden zoals papier, glas, groen, plastic en swirl.
Verantwoorde bedrijfsvoering: Dit wordt ondersteund door onze verzekeringen, onze strikte veiligheidsstandaarden en onze gouden certificering van Green Key.

In het kader van MVO

Onze initiatieven

Wij vertellen met trots over een aantal projecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen verzorgen. Allereerst het hartverwarmende Ome Joops Tour: een fietsevenement waarbij kinderen uit minder bedeelde gezinnen de vakantie van hun leven krijgen.

Dan hebben we ook nog Swim to Fight Cancer mogen verzorgen, een mooi initiatief waarbij deelnemers zwemmen om geld in te zamelen voor cruciaal kankeronderzoek.

Daarnaast steunen we ook graag de lokale gemeenschap, zoals het jaarlijkse carnaval in Valburg en onze steun aan verschillende sportclubs in de omgeving.

We geloven sterk in de positieve impact die we hebben op de planeet en de gemeenschappen om ons heen. Dit is slechts een fractie van wat we doen en we blijven ons inzetten om onze MVO-activiteiten uit te breiden en te verstevigen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons, we vertellen je er graag meer over.

Onze certificaten

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!