Op 1 april jongstleden werd het 20 jarig bestaan van evenementenbureau Omnivents in stijl gevierd! Een sportief evenementenbureau dat sinds 2012 gevestigd is op eventlocatie Watergoed.

20 jaar terug in tijd

Met oprichter en ondernemer Joost Frijlink blikken we terug op 20 jaar vol sportieve evenementen, ondernemersuitdagingen en hoogtepunten op eigen locatie en op de Engelse Green Lanes. Eerst gaan we terug naar de tijden van het vrijbuiter-bestaan. De beginjaren waarin elke euro direct werd gebruikt om weer te investeren.

In een loods in Arnhem ontstond Omnivents, een sportief evenementenbureau. Na 1,5 jaar kwam daar compagnon Jouke bij. Een tijd waarin samen risico’s genomen werden en waarin er mogelijkheden waren om te groeien. Het wagenpark groeide uit tot 12 Land Rovers en er waren dagen met 20 paintball groepen die op 1 dag gedraaid werden. Het waren hoogtijdagen met veel uren, avonturen in het buitenland en veel externe opdrachten op heel veel Nederlandse eventlocaties.

Na een aantal jaren streken de compagnons neer op Strandpark Slijk-Ewijk. Een locatie waar ze al vaker kwamen met de Land Rovers en quads. Al gauw ontstond er een prettige samenwerking met Uiterwaarde, die de twee ondernemende ‘jonge knaapjes’ de kans gaven om door te groeien. Watergoed was in 2006 geboren.

Alles veranderde in 2009

Ineens, van de 1 op de andere dag, veranderde alles. Door de grote bankencrisis veranderde er veel in evenementenland. Elk jaar werd er gehoopt dat het beter zou worden.  Uiteindelijk bleek deze crisis tot 2013 te gaan duren. Deze tijd werd er veel gevraagd van de grondeigenaar en er werd creatief ondernemerschap verwacht. Hierdoor ontstond ook restaurant Watergoed. Terugkijkend was dit een zware periode, waar met positiviteit toch een vorm werd gevonden om de onderneming te laten draaien. 2013 was ook het jaar dat Jouke weer zijn eigen koers ging varen en Joost als directeur verder ging.

Het vrijstaatje dat Watergoed heet

De identiteit van Omnivents bleef door de jaren heen bestaan. De focus bleef liggen op de opdrachtgever, dat geldt zowel voor een reis met de Land Rovers in Engeland als voor evenementen op Watergoed zelf. Waar het voor opdrachtgevers en het team voelt alsof je een vrijstaatje inloopt. Als je eenmaal de brug over bent, ben je op een terrein waar het relaxed voelt. Een plek waar het voelt alsof alles kan en mag, het liefst helemaal zonder regels. Met fijne relaties en vrolijk en relaxed personeel. Dat is de kracht, de positieve spiraal waarin je moet blijven zitten om het 20 jaar met plezier te doen.

Het motto van Joost blijft dat het leven te kort is om dingen te doen die je niet leuk vindt. Met het oog op de toekomst wil hij blijven investeren en de locatie elk jaar beter en mooier maken. Een infinity pool bij het terras? Wie zal het zeggen.

Op naar de volgende 20 jaar Omnivents!

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!