Elk samenzijn, elk evenement krijgt meer waarde wanneer er ook een activiteit in het programma staat. Bij het bedenken van een programma en een activiteit moet je er altijd rekening mee houden dat een bepaald deel van de bezoekers liever lekker blijft zitten zonder actief aan de slag te hoeven. Toch zorgt een activiteit er altijd voor dat iedereen tijdens het diner of de barbecue met een drankje veel meer verhalen heeft om over te vertellen. Je maakt een andere verbinding met collega’s die je normaal misschien niet zo snel zou maken.
Een activiteit zorgt voor verbinding tussen de bezoekers, plezier en een creatievere en actieve houding. Reden genoeg om even inspiratie op te doen voor jouw evenement. In dit artikel delen wij een greep uit de activiteiten die bij ons op locatie plaatsvonden. Of het nou ingehuurde activiteiten, creatieve nieuwe concepten of bestaande activiteiten van Watergoed zijn.

Shooting games

Hoe goed kan jij richten? Door het target te raken verdien je punten en logischerwijs verdien je meer punten des te dichter je bij de roos uitkomt. Tijdens deze activiteit schiet je met een handboog, kruisboog (vanaf 18 jaar), luchtbuks (vanaf 18 jaar) of pistool (vanaf 18 jaar) Deze activiteit is geschikt voor veel verschillende doelgroepen en verassend vaak blijkt er onverwacht mik- talent in de groep te zitten. Bekijk hier een voorbeeld van een relatie en klant evenement waarbij zowel de shooting-games werden ingezet maar ook werd er zwaar materieel ingezet.

Golf!

Zeker niet alleen een elite sport maar een perfect instap-sport voor een evenement.

Benodigd:

  • kwalitatieve clubs
  • afslagplek
  • een doel. En waarom niet gewoon een doel op het water? Eigenlijk is elke sport die in een aantal simpele stappen uit te leggen is, geschikt voor een activiteit voor een grote groep. Waarbij we absoluut niet insinueren dat golf een makkelijke sport is.  Als je bij ons een potje golf speelt is “Fore” roepen niet nodig want we slaan richting het water. Natuurlijk met balletjes die biologisch afbreekbaar zijn.

Tafelvoetbal

In een gemiddeld bedrijf ontbreekt de voetbaltafel niet op de werkvloer en menig collega’s prolongeren in de kampioen tafelvoetbal Kantoor – divisie. Een spel dat iedereen actief krijgt. Waarom dit ‘simpele’ spel niet verheffen toevoegen aan jouw evenement als competitie element?  Tijdens dit relatie barbecue evenement werd de volledige ruimte volgezet met tafelvoetbaltafels. Waar de tafelvoetbal tafel op de werkvloer dient als plek om even ‘uit te checken’ van het werk wordt het op een evenement ingezet om op laagdrempelige manier iedereen actief aan de slag te krijgen. Zet een grote prijs in het midden van de zaal zoals bij dit informele relatie evenement, waar om gestreden moet worden.

Mega katapult bouwen

Nee niet alleen schieten en mikken en dergelijke, nee ook het bouwen hoort bij deze activiteit. Alles ligt klaar voor de teams, de houten balken, de touwen, elastieken etc. Met het toegewezen team bouw jij een mega katapult. Natuurlijk krijgt het team dat als eerst een werkende katapult bouwt punten maar ook daarna kunnen teams met verschillende schiet opdrachten punten verdienen. Deze activiteit zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen, dat de geboren leiders opstaan en dat iedereen lekker even buiten aan de slag is geweest.

Schermen

Deze vechtsport is relatief veilig maar verdiend wel een gedegen uitleg. Want je wil jouw collega en/of klant niet verwonden. Maar dat komt goed met een enthousiaste en gedegen instructeur. Een leuke clinic geeft een goed beeld van de sport en na de eerste oefeningen merk je meteen al progressie. Een strijdlustig element op een event: altijd een goed idee.

Alvast meer informatie over wat er bij Watergoed mogelijk is? Mail of bel gerust naar Julius van onze salesafdeling: info@watergoed.nl0488 410 222

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!