Beleef het pure Engeland en laat u verrassen door het land van glooiende heuvels, historische kastelen, pittoreske dorpjes en adembenemende natuur!

Geniet van de country pubs en maak kennis met de vriendelijke bevolking. Het Lake District is een werkelijk wonderlijke regio waar je even helemaal weg bent van de hedendaagse drukte en stress. We toeren 3 dagen met eigen Land Rovers een fantastische route in een magische wereld. Wissel van auto samenstelling en leer zo je reisgenoten (collega‘s, vrienden etc.) op een unieke wijze door en door kennen. Beleef samen het avontuur, heb goede gesprekken en deel sterke verhalen in de pub met een goede pint en stevige maaltijd. Bij thuiskomst is de relatie hechter dan ooit tevoren!

Mocht je maar met 2 personen zijn en deze ervaring toch graag een keer beleven dan hebben we ook een samengestelde groepsreis waar men zich op kan inschrijven. We organiseren hiervoor een kennismakingsbijeenkomst zodat men vooraf een goede beslissing kan maken om mee te gaan met die betreffende groep.

Voordelen met OMNIVENTS travel:

  • OMNIVENTS Travel is de enige organisatie in Nederland die een 4×4 reis aanbiedt met eigen Land Rover Defenders
  • Deskundige en ervaren reisbegeleiding
  • Kleine groepen van (maximaal) 10 deelnemers
  • Overnachtingen in bijzondere hotels, altijd met een gezellige bar
  • 6-daagse all-inclusive reis met 4×4 vervoer, overtochten, overnachtingen en alle maaltijden

Raak betoverd en ontdek het andere Engeland met OMNIVENTS Travel!

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!