Bij het organiseren van een evenement denkt men al gauw aan de zomer. Zeker in combinatie met een buiten locatie. Maar hoe gaaf kan een winterevenement zijn? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden in de winter. Welke (weers-)omstandigheden ook, er is altijd wel een passend programma samen te stellen.

Ook in de winter is Watergoed de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje, meeting, borrel of feest. Tientallen kaarsen, een knapperend vuurtje, pruttelende stamppotten en zachte kussens. Dit alles met de ruige Kapschuur of de karakteristieke Jachtkamer als decor.

Omnivents organiseert meerdere activiteiten die geschikt zijn om in de winter te organiseren. Of dat nu is voor een select gezelschap waarbij teambuilding een belangrijke rol speelt of voor een grote club collega’s die samen de ontspanning opzoeken. Op evenementen locatie Watergoed ligt een uitdagend 4×4 Off Road terrein waar de Land Rover Defenders alle hindernissen en weersomstandigheden trotseren. Wie niet bang is voor een beetje viezigheid kan er voor kiezen om op de quad te stappen. Na een aantal rondes op het snelheidsparcours, ga je door naar het safariparcours waar de strafpunten op de loer liggen.
Voor diegenen die toch liever binnen blijven biedt Omnivents een alternatief in de vorm van een pubquiz. Je strijdt in teams tegen elkaar terwijl diverse themarondes de revue passeren. Uiteraard is er de mogelijkheid om één of meerdere gepersonaliseerde bedrijfsrondes toe te voegen

De catering, een belangrijk onderdeel van jouw evenement. Dit nemen wij uiteraard zeer serieus. Grote houtskoolbarbecues, een OFYR, de Green Egg of rookovens, de koks van Watergoed houden van buiten koken. Liever een stampottenbuffet? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Met een kleiner gezelschap onder de 35 personen? Denk dan ook eens aan een 2 of 3 gangen menu. Speciaal samengesteld door onze chefs voor jouw event.

Uitermate geschikte activiteit voor in de winter: terreinrijden in Land Rover Defenders! Maar ook vele andere programma’s waaronder paintball, quad rijden, E-chopper rijden de Watergoed Land Adventure kunnen de hele winter door geboekt worden.

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!