Wij gaan verder dan alleen het plannen en uitvoeren van evenementen.

We bouwen aan relaties, creëren ervaringen en laten een blijvende indruk achter. Ons toegewijde team zet zich met hart en ziel in om elk detail naar wens te verzorgen, van de eerste planning tot het laatste moment.

Want jouw evenement is ons evenement.

  • Van 12 tot 3500 man

  • Persoonlijke service

  • Onvergetelijke locatie

  • 55+ activiteiten

  • High-end catering

  • Duurzaam

Zorgeloos & onvergetelijk

Onze missie

In de kern van ons bestaan ligt een eenvoudige, maar krachtige missie: wij streven ernaar om elk evenement zodanig te organiseren dat onze gasten zich volledig zorgeloos kunnen onderdompelen in de ervaring en deze voor altijd zullen herinneren.

Dit streven heeft ons niet alleen onderscheidend gemaakt, maar zorgt er ook voor dat we mogen rekenen op een groeiende groep trouwe klanten die keer op keer bij ons terugkomen.

Vacatures

Werken bij Watergoed

Bij ons draait alles om avontuur, een hecht team, en de sterke relaties die we onderhouden met elkaar en met onze gasten. Als horecaonderneming zit de liefde voor gezelligheid en hard werken ons in het bloed. We geloven sterk in de kracht van een warm, verwelkomend team dat samen streeft naar het creëren van onvergetelijke ervaringen.

Onze locatie is niet alleen geschikt voor onvergetelijke evenementen, maar staat ook te boek als een inspirerende werkplek. We zijn trots op onze cultuur waarin we regelmatig teamleden welkom heten die terugkeren naar onze familie, aangetrokken door de unieke sfeer en de liefde voor het vak.

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!