Feest en borrelen doe je bij Watergoed! Bij ons draait alles om een geweldige sfeer en onvergetelijke tijd. Of je nu komt voor een borrel die niemand wil missen of een feest dat tot in de vroege uurtjes doorgaat, wij zorgen ervoor dat elke seconde telt.

Dus hef het glas, lach uit volle borst en maak die herinneringen waar je nog jaren over napraat. Watergoed is dé plek voor samenzijn, feest en fantastische momenten!

  • Van 12 tot 3500 man

  • Gratis parkeren

  • Makkelijk bereikbaar

  • Persoonlijke service

  • High-end catering

  • Duurzaam

Hef het glas en vier feest

Feest en borrelen bij Watergoed

Kom en ontdek hoe Watergoed jouw feest- en borreldromen in een handomdraai werkelijkheid maakt!

Onze veelzijdige ruimtes passen zich moeiteloos aan aan jouw wensen, hoe groots of intiem ze ook zijn. Of je nu een knus diner wilt organiseren of een groot feest – wij regelen alles. En met het ruisen van het meer op de achtergrond en het zand tussen je tenen maakt onze (strand)locatie de ervaring nóg gedenkwaardiger.

Maar wat is een feest zonder goed eten en drinken, toch? Onze catering slaat de plank nooit mis. Of je nu kiest voor subtiele hapjes of een uitgebreide barbecue, onze smaakvolle selecties zullen jouw gasten zeker verrassen en fascineren.

Bij Watergoed, is het allemaal over het creëren van plezierige, hartverwarmende herinneringen met uw vrienden en familie, ondersteund door onze uitstekende faciliteiten en onvergelijkbare gastvrijheid.

Feest en borrelen bij Watergoed ziet er zo uit

Dit doen wij ook

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!