Trouwen doe je bij Watergoed, waar liefde en natuur samenkomen. Onze idyllische locatie belooft een romantisch decor voor een onvergetelijke ceremonie – of je nu kiest voor het meer, het strand of de authentieke boerderij.

Kies voor romantiek, kies voor Watergoed – en laat ons de dag van jullie dromen realiseren.

  • Van 12 tot 3500 man

  • Gratis parkeren

  • Makkelijk bereikbaar

  • Persoonlijke service

  • High-end catering

  • Duurzaam

Vier de liefde

Trouwen bij Watergoed

Trouwen bij Watergoed is ja zeggen op een bijzondere locatie die romantiek ademt. Onze schilderachtige omgeving vormt het perfecte decor voor het uitwisselen van jullie beloftes. Of je nu droomt van een intieme ceremonie aan het water of een bruisend feest onder de sterren, bij Watergoed maken we jouw droom waar.

We zijn er trots op dat we iedere bruiloft kunnen personaliseren naar de wensen van het bruidspaar. Onze attente planning en coördinatie zorgen ervoor dat elk aspect van jullie speciale dag vlekkeloos verloopt. Van de gastvrije ontvangst tot de laatste dans, elk detail wordt met zorg en passie verzorgd.

Met Watergoed kiezen jullie voor een trouwlocatie waar liefde en persoonlijke aandacht centraal staan. Hier is alles mogelijk voor de mooiste dag van jullie leven. En wij? Wij voelen ons vereerd om samen met jullie dit nieuwe hoofdstuk te beginnen.

Trouwen bij Watergoed ziet er zo uit

Dit doen wij ook

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!