Let the pre-wedding adventures begin bij Watergoed – dé hotspot voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Wat dacht je van onze adrenaline-pompende activiteiten zoals quad rijden, paintballen of 4×4 uitdagingen? Onze locatie staat garant voor actie, lachen en onvergetelijke herinneringen!

  • Van 12 tot 3500 man

  • Gratis parkeren

  • Makkelijk bereikbaar

  • Persoonlijke service

  • High-end catering

  • Duurzaam

Hef het glas en vier feest

Vier je vrijgezellenfeest bij Watergoed

Stel je voor – een hele dag vol modderspatten en gierende banden onder de begeleiding van onze ervaren instructeurs. Voel de kick terwijl je over het ruige terrein jaagt en test de limieten met je vrienden tijdens deze opwindende behendigheidsproeven. Het terrein van Watergoed is jullie speelveld!

Na al die spanning en sensatie laten we de geest én maag volop genieten met een BBQ-ervaring om je vingers bij af te likken. Onze authentieke, rokerige smaken en perfect gegrilde lekkernijen zijn het perfecte einde van een dag vol herinneringen; relax met een koud biertje in de hand en een hartig stuk barbecue voor je neus.

Het vrijgezellenfeest bij Watergoed is meer dan alleen een samenkomst, het is een dag die de vriendschapsbanden aanhaalt en de aanstaande bruidegom of bruid klaarstoomt voor welk avontuur dan ook!

Zo ziet een vrijgezellenfeest bij Watergoed eruit

Dit doen wij ook

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!