Watergoed Water Adventure

35,00 (p.p / ex BTW)

Durf je het aan? Het water adventure programma van Watergoed! De ultieme beleving op het water. Het programma bestaat uit: denkproef, vlotproef, weegproef, waterbaanproef. Samen met jouw team ga je met een mega kano het water op. De eerste denkopdracht moet op het vlot uitgevoerd worden. Vervolgens roeien de teams terug naar het strand van Watergoed om een vlot te bouwen.
De punten gaan naar het team dat het snelst om de boei kan varen met het zelfgebouwde vlot. Maar ook worden er punten uitgereikt voor het team dat het vlot bouwt met de beste constructie.

Als slotproef wordt er een waterbaan gemaakt. Het team dat dit als eerst voltooid lanceert de waterraket.

Programma overzicht

  • Tijdsduur: 2 uur
  • Te boeken vanaf 12 personen

 

Beschrijving

Tijdens deze adventure krijg je te maken met samenwerken, bouwen, denken, inzet en sportiviteit.

In verschillende teams wordt gestart met een schietproef; boogschieten. Hier kunnen veel punten behaald worden door de beste schutter of het beste team.
We vervolgen met het nieuwe spel Memory Masters, dit spel is heel anders dan dat je het thuis speelt en het hele team is hier voor nodig.
Maar dat is niet alles, ook worden jullie als team uitgedaagd met een bouwproef, en een waterproef. Teamwork is hierbij cruciaal. Dat blijkt ook zeker tijdens het water draag spel. Zeker geen gemakkelijk onderdeel, maar weet jij het droog te houden met jouw team en als eerste de ton te vullen?

Er wordt afgesloten met het maken van vuur, een Megakano race en een doe- en denkopdracht. Welk team krijgt het als eerste voor elkaar om het juiste antwoord te ontcijferen en wint deze Land Adventure.

Titel

Ga naar de bovenkant