Wintergoed

Ben jij op zoek naar een te gekke invulling voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in de winter? Bekijk de mogelijkheden van het winterse concept van Watergoed: Wintergoed.

Winterse evenementen
Juist in de winter is Watergoed de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje, meeting, borrel of feest. Tientallen kaarsen, een knapperend vuurtje, pruttelende stamppotten, Oudhollandse spelen en harige kussens. Dit alles met de ruige Kapschuur of de knusse Boerderij als decor. Zie jij het al voor je?

Sfeer en actie op Wintergoed
Zo vier je je kerstdiner, nieuwjaarsreceptie, eindejaarsbijeenkomst of feest in een Oudhollandse sfeer. En als je op zoek bent naar een stoere outdoor activiteit: dan hebben wij goed nieuws voor je! Zoek het avontuur op tijdens de Off Road special, om vervolgens weer binnen op te warmen met een kop warme chocolademelk.

Lekker eten op Wintergoed
Ook restaurant Watergoed wordt in de winter omgetoverd tot een knus plekje. Het interieur verandert mee met de seizoenen. Dit geldt ook voor de kaart: kies voor de smakelijkste gerechten van het winterseizoen.

Kies hieronder wat jij het liefst gaat doen!

Titel

Ga naar de bovenkant