Ruimtes

De verschillende ruimtes van Watergoed hebben een stoere, ongepolijste uitstraling. Ben je op zoek naar een combinatie van verschillende ruimtes? We maken gemakkelijk een verbinding tussen de ruimtes. De Kapschuur is direct verbonden aan het Paviljoen en de Jachtkamer. Tussen de Kapschuur en de Boerderij ligt een sfeervol binnenplein. De Kapschuur en de Boerderij zijn te verbinden door flextenten. Alle ruimtes beschikken over een eigen buitenruimte, toiletten en bar.

De kapschuur is de voormalige boerenschuur. Deze is compleet vernieuwd en multifunctioneel ingericht voor diverse evenementen.

 • Oppervlakte: 330 m²
 • Max. aantal personen binnen: 400

icon-paal-leesmeer

Proef de sfeer van toen: rijksmonumentale boerderij De Leijgraaf uit 1885. Een unieke plek op Watergoed!

 • Oppervlakte: 90 m²
 • Max. aantal personen  binnen: 115

icon-paal-leesmeer

Paviljoen & Restaurant

Met een koel drankje in de zomerzon op het gezellige terras, of vanuit het sfeervolle interieur genietend van een kop goede koffie. Je zult je hier helemaal thuis voelen!

 • Oppervlakte: 136 m²
 • Max. aantal personen (excl. terras): 180

icon-paal-leesmeer

Genieten (bij het haardvuur) doe je zeker in onze authentieke jachtkamer. Een ruimte sfeervolle ingericht met ouderwetse meubels en een eigen bar!

 • Oppervlakte: 97m²
 • Max. aantal personen: 100

icon-paal-leesmeer

Deze prachtige ruimte is geheel gerenoveerd zonder de authentieke details te verliezen. Het bakhuis leent zich uitstekend om sfeervol te vergaderen.

 • Oppervlakte: 26 m²
 • Max. aantal personen: 16

icon-paal-leesmeer

Twee grote tipi’s met uitzicht over de recreatieplas, een adembenemend plaatje. Geschikt voor workshop tot festival.

 • Oppervlakte: 375 m²
 • Max. aantal personen: 400

icon-paal-leesmeer

Het centrum van Watergoed is het plaza. Dit binnenplein is volledig omgetoverd tot een sfeervolle centrale plek en kan tevens ingezet worden als evenementenlocatie.

 • Max. aantal personen: 250

icon-paal-leesmeer

Het facilitair centrum, met 20 warme douches, is de plek waar je na een dag vol activiteiten jezelf weer kunt opfrissen, voordat je bijvoorbeeld aan de BBQ of het buffet begint.

icon-paal-leesmeer

We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44