Het Bakhuis

Bakhuis

In het Bakhuis werden vroeger broden gebakken door de bewoners zelf. Deze prachtige ruimte is geheel gerenoveerd zonder de authentieke details te verliezen. Het Bakhuis leent zich uitstekend om sfeervol te vergaderen in groepen tot 16personen.

Faciliteiten

Het Bakhuis wordt veelal gebruik voor vergaderingen. Er is een 70 inch touchscherm aanwezig, verbonden aan een computer met internet. Hierdoor is werken middels een extern bureaublad mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om een laptop aan te sluiten aan het scherm (HDMI). In het achterste gedeelte is een eigen keukentje aanwezig, hier vind je een uitstekende Nespresso koffiemachine. Ook beschikt het bakhuisje over een privé toilet.

Terras

Het Bakhuis heeft grote schuifdeuren, loop je zó naar het eigen terras. Vanuit hier kijk je uit over de Plaza met fontein en waterstroompje. Er staan banken voor als als je even toe bent aan een korte pauze, maar niet naar het Paviljoen wilt lopen.

Meer informatie

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Wij denken graag met je mee…

Specificaties

  • Aantal personen: 16
  • Afmetingen ruimte: 26 m²
Vergaderlocatie
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44