Boerderij
De Boerderij

Boerderij

Deze authentieke, nostalgische ruimte is een unieke groepsaccommodatie!

De boerderij is een rijksmonument uit 1885, vroeger het middelpunt van het Gat van Hage. Het achterhuis was voorheen een koeienstal. De details hiervan zijn nog goed te zien als je kijkt naar de enorme deuren, houten vloeren, stenen muren en kleine ronde ramen. Zodra het zonnetje begint te schijnen, zet je de imposante deeldeuren naar de gezellige binnenplaats open, zodat de zonnestralen naar binnen vallen.

Faciliteiten

De boerderij is met respect voor het verleden gerestyled en fungeert nu als ideale ruimte voor een feest, borrel, meeting of ander evenement tot 150 personen. Alle faciliteiten zijn aanwezig: aparte toiletten, een eigen bar, geluidsinstallatie en (tegen meerprijs) een mobiele beamer met VGA-aansluiting en projectiescherm. De sfeervolle binnenplaats die bij de boerderij hoort, kan gebruikt worden als subruimte.

Met het behoud van de historie, zal het je wat betreft gezelligheid en sfeer aan niets ontbreken.

Meer informatie

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Wij denken graag met je mee…

Specificaties

  • Aantal personen (staan): 150
  • Aantal personen (zitten): 75
  • Afmetingen ruimte: 90 m²
Trouwlocatie
Vergaderlocatie
Receptielocatie
Feestlocatie
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen