Het facilitair centrum
Het facilitair centrum

Facilitair centrum

Het facilitair centrum zorgt ervoor dat je na een dag vol activiteiten weer fris aan bijvoorbeeld de BBQ of het buffet begint. Dit is tevens de plek waar je tijdens een evenement jouw waardevolle spullen kunt bewaren. Het centrum is gebouwd in 2010, geheel in stijl van de overige accommodaties.

Facilitair centrum

Het facilitair is gelegen aan de Plaza, bij de Kapschuur en de Boerderij. Het centrum wordt eigenlijk maar voor drie dingen gebruikt: opfrissen, omkleden en voor het bewaren van kostbare spullen. Toch is het onmisbaar op een compleet evenemententerrein als Watergoed.

Kleedkamers

Als je gaat paintballen of quadrijden bescherm je jouw kleding met een overall. In het facilitair centrum hangen deze op je te wachten. Met twee grote groepskleedkamers is hier voldoende ruimte om deze aan te trekken. Heb je meer behoefte aan privacy dan hebben wij 20 individuele kleedkamers. Hier zijn tevens douches te vinden. Zo kan je na een dag vol activiteiten weer fris in je kleding stappen. Vergeet niet zelf een handdoek mee te nemen. Deze zijn helaas niet op onze evenementenlocatie aanwezig.

Kluisjes

Heb je waardevolle spullen bij je? Dan kan je gebruik maken van de kluisjes in het facilitair centrum. We zeggen er nog wel bij dat het op eigen risico is. Er zijn 35 kluisjes met sleutel. Het facilitair centrum is het jongste gebouw op locatie Watergoed. Door het te bouwen in de stijl van de aanwezige oude gebouwen valt het centrum weg in haar omgeving. Hierdoor blijven de authentieke Boerderij en de grote Kapschuur echte blikvangers.

Het facilitair centrum is de plek waar jij en jouw gasten zich kunnen opfrissen na een actief programma.

Specificaties

Voor douchen en omkleden! Hier kan je tevens je spullen veilig opbergen in een kluisje.

  • Kleedruimtes: 2
  • Warme douches: 20
  • Toiletten: 2