Het facilitair centrum
Het facilitair centrum

Facilitair centrum

Het facilitair centrum zorgt ervoor dat je na een dag vol activiteiten weer fris aan bijvoorbeeld de BBQ of het buffet begint. Dit is tevens de plek waar je tijdens een evenement jouw waardevolle spullen kunt bewaren. Het centrum is gebouwd in 2010, geheel in stijl van de overige accommodaties.

Facilitair centrum

Het facilitair is gelegen aan de Plaza, bij de Kapschuur en de Boerderij. Het centrum wordt eigenlijk maar voor drie dingen gebruikt: opfrissen, omkleden en voor het bewaren van kostbare spullen. Toch is het onmisbaar op een compleet evenemententerrein als Watergoed.

Kleedkamers

Als je gaat paintballen of quadrijden bescherm je jouw kleding met een overall. In het facilitair centrum hangen deze op je te wachten. Met twee grote groepskleedkamers is hier voldoende ruimte om deze aan te trekken. Heb je meer behoefte aan privacy dan hebben wij 20 individuele kleedkamers. Hier zijn tevens douches te vinden. Zo kan je na een dag vol activiteiten weer fris in je kleding stappen. Vergeet niet zelf een handdoek mee te nemen. Deze zijn helaas niet op onze evenementenlocatie aanwezig.

Kluisjes

Heb je waardevolle spullen bij je? Dan kan je gebruik maken van de kluisjes in het facilitair centrum. We zeggen er nog wel bij dat het op eigen risico is. Er zijn 20 kluisjes met sleutel. Het facilitair centrum is het jongste gebouw op locatie Watergoed. Door het te bouwen in de stijl van de aanwezige oude gebouwen valt het centrum weg in haar omgeving. Hierdoor blijven de authentieke Boerderij en de grote Kapschuur echte blikvangers.

Het facilitair centrum is de plek waar jij en jouw gasten zich kunnen opfrissen na een actief programma.

Specificaties

Voor douchen en omkleden! Hier kan je tevens je spullen veilig opbergen in een kluisje.

  • Kleedruimtes: 2
  • Warme douches: 20
  • Toiletten: 2
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44