De Jachtkamer
De Jachtkamer
De Jachtkamer

Jachtkamer

De Jachtkamer is een knusse ruimte, gelegen aan de Kapschuur. Deze intieme ruimte is sfeervol ingericht. Ouderwetse meubels, zware kroonluchters, huiden aan de muur en het knapperend haardvuur geven je het gevoel van toen. Dit is een heerlijke ruimte om te borrelen met een groep of om aan de grote houten tafels te dineren.

Faciliteiten

Je hoeft niet ver te lopen voor een drankje. De Jachtkamer is namelijk voorzien van een eigen bar. Naast de bar is een ruimte voor het ophangen van de jassen. Via deze ruimte is het toilet bereikbaar.

Terras

Vanuit de Jachtkamer loop je het bijbehorende terras op. Hierop staat een Zweedse tentipi die het terras gedeeltelijk overdekt. De Tipi is in delen open te zetten maar heeft een doorsnede van 13 meter wanneer hij volledig open staat.

Heb je zin in live muziek? De piano staat voor je klaar!

Meer informatie

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Wij denken graag met je mee…

Specificaties

  • Aantal personen (staan): 75
  • Aantal personen (zitten): 40
  • Afmetingen ruimte: 97 m²
Vergaderlocatie
Receptielocatie
Feestlocatie
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44