Kapschuur
De Kapschuur
De Kapschuur

Kapschuur

De Kapschuur is de voormalige boerenschuur. Deze is compleet vernieuwd en multifunctioneel ingericht voor evenementen. Door de ruime afmetingen (in totaal 330 m²) en de vrije hoogte van wel 10 meter, is deze authentieke kapschuur een ideale ruimte voor grotere feesten of bijeenkomsten tot 200 personen. Door de open indeling en de metershoge kap zijn er eindeloze mogelijkheden voor de invulling en aankleding van jouw evenement.

Het sfeerbeeld wordt bepaald door het oer-Hollandse vakmanschap van de timmerlieden in het begin van de 20e eeuw. De massieve houten palen van de indrukwekkende constructie komen rechtstreeks uit het bos, er is zelfs een bar van gemaakt!

Faciliteiten

De ruimte met prachtige oude details is voorzien van alle moderne gemakken. Zo is er goede geluidsinstallatie en een truss constructie. Er is een vaste beamer (HDMI of VGA-aansluiting) met projectiescherm van 4 x 3,5 meter en twee handheld microfoons. ’s Avonds wordt de boerenfeestschuur fraai uitgelicht door een sfeervolle spotverlichting en indien gewenst met feestverlichting.

Terras

De Kapschuur heeft een eigen terras met een prachtig uitzicht over het strand en de recreatieplas. Het terras is 250 m2, waarvan 150m2 overdekt is met een flextent. Aangrenzend aan het Kapschuur terras loopt een pad, en vervolgens liggen daar een groot en een klein strand. De lange eikenhouten tafels, sfeervolle aankleding en buitenbar maken het terras een ideale plek voor lange zomeravonden.
Het Kapschuur terras kan uitgebreid worden door het aangrenzende zij gedeelte erbij te betrekken, hierop staan twee Zweedse Tentipis. Onder een van deze tipis staat een vaste bar opstelling, de andere is vrij voor iedere invulling. Vanonder de tipi kijk je eveneens uit over de recreatieplas.

Subruimtes

De Kapschuur heeft twee ruimtes die geschikt zijn als subruimtes: de Jachtkamer en de Vide. Ideaal als je met groepjes afzonderlijk wilt brainstormen tijdens een meeting, of als je een aparte ruimte zoekt om de kids te vermaken tijdens een personeelsevenement. Middenin de Kapschuur staat een trap, die je naar de vide brengt. Vanuit de vide heb je een prachtig uitzicht over de Kapschuur. Via de deuren in de hoek van de Kapschuur loop je naar de Jachtkamer. Een sfeervol ingerichte ruimte met eigen bar die ideaal is voor groepen tot 100 personen.

Meer informatie

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Wij denken graag met je mee…

Specificaties

  • Aantal personen (staan): 200
  • Aantal personen (zitten): 150
  • Afmetingen ruimte: 330 m²
Trouwlocatie
Vergaderlocatie
Receptielocatie
Feestlocatie
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood