Kapschuur

Kapschuur

De Kapschuur is de voormalige boerenschuur. Deze is compleet vernieuwd en multifunctioneel ingericht voor evenementen. Door de ruime afmetingen (in totaal 330 m²) en de vrije hoogte van wel 10 meter, is deze authentieke kapschuur een ideale ruimte voor grotere feesten of bijeenkomsten tot 200 personen. Door de open indeling en de metershoge kap zijn er eindeloze mogelijkheden voor de invulling en aankleding van jouw evenement.

Het sfeerbeeld wordt bepaald door het oer-Hollandse vakmanschap van de timmerlieden in het begin van de 20e eeuw. De massieve houten palen van de indrukwekkende constructie komen rechtstreeks uit het bos, er is zelfs een bar van gemaakt!

Faciliteiten

De ruimte met prachtige oude details is voorzien van alle moderne gemakken. Zo is er goede geluidsinstallatie en een truss constructie. Er is een vaste beamer (HDMI of VGA-aansluiting) met projectiescherm van 4 x 3,5 meter en één handheld microfoon. ’s Avonds wordt de boerenfeestschuur fraai uitgelicht door een sfeervolle spotverlichting en indien gewenst met feestverlichting.

Terras

De Kapschuur heeft een eigen terras met een prachtig uitzicht over het strand en de recreatieplas. Het terras is 250 m2, waarvan 150m2 overdekt is met een flextent. Aangrenzend aan het Kapschuur terras loopt een pad, en vervolgens ligt daar een groot strand. De lange eikenhouten tafels en sfeervolle aankleding maken het terras een ideale plek voor lange zomeravonden.
Het Kapschuur terras kan uitgebreid worden door het aangrenzende zij gedeelte erbij te betrekken, het tipidorp. Onder een van deze tipis staat een vaste bar opstelling, de andere is vrij voor iedere invulling. Vanonder de tipi kijk je eveneens uit over de recreatieplas.

Subruimtes

De Kapschuur heeft diverse aangrenzende ruimtes die geschikt zijn als subruimtes: de Jachtkamer en de Vide. Ideaal als je met groepjes afzonderlijk wilt brainstormen tijdens een meeting, of als je een aparte ruimte zoekt voor bijvoorbeeld een workshop tijdens een personeelsevenement. Middenin de Kapschuur staat een trap, die je naar de vide brengt. Hier bevinden zich twee recentelijk verbouwde vergaderzalen, geschikt tot 16 personen. Vanuit de vide heb je een prachtig uitzicht over de Kapschuur. Via de deuren in de hoek van de Kapschuur loop je naar de Jachtkamer. Een sfeervol ingerichte ruimte met eigen bar en toiletgroep die ideaal is voor groepen tot 100 personen.

Meer informatie

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Wij denken graag met je mee…

Specificaties

  • Aantal personen (staan): 200
  • Aantal personen (zitten): 150
  • Afmetingen ruimte: 330 m²