Restaurant
Restaurant

Paviljoen & Restaurant

Het restaurant is door haar directe ligging met vrij uitzicht over de plas een perfecte accommodatie voor groepen van 10 tot 150 personen. Met een koel drankje in de zomerzon op het gezellige terras, of vanuit het sfeervolle interieur genietend van een kop goede koffie. Jouw gasten zullen zich hier helemaal thuis voelen!

Of je nu een productpresentatie wilt geven, een managementmeeting of zakenborrel wil organiseren, het ja-woord wil geven aan jouw geliefde of gewoon lekker wil lunchen of dineren met vrienden of familie, het paviljoen zal de juiste ambiance zijn. Het meubilair van hip steigerhout is eenvoudig te verplaatsen en kan op verschillende manieren worden opgesteld.

Terras

Het restaurant heeft een terras van 100m², deze is overdekt door een flextent. Dit ruime terras heeft een stoere, beachy uitstraling door haar steigerhouten tafels en grote banken met kussens. Je kijkt uit over het strand en de recreatieplas. Op het strand bij het restaurant staan fleurige beachchairs, picknicktafels, statafels en grote banken.

Restaurant door het jaar heen

Restaurant Watergoed is het hele jaar geopend en transformeert mee met de seizoenen. Vanaf 1 april, als de deuren van Strandclub Watergoed openen, staat het strandpaviljoen centraal. Hier kan de dagrecreant genieten van een hapje en drankje. Natuurlijk kan je ook gebruik maken van het terras en het strand dat bij het paviljoen hoort. Door de windschermen zit je hier op een minder warme dag lekker beschut.

In november transformeert het restaurant in Wintergoed. Het paviljoen wordt voorzien van Oudhollandse tafelkleden, harige kussens en kaarsen. Ook in de winter is het uitzicht vanaf het strandpaviljoen geweldig. Het bevroren meer en de ondergesneeuwde bomen vormen een prachtig decor. Uit de keuken komen tijdens het winterseizoen heerlijke Oudhollandse maaltijden. Een heerlijk stamppotbuffet maakt je dag helemaal compleet.

Wil je tijdens jouw eigen evenement het paviljoen een andere sfeer meegeven? Dit kan… We toveren het gebouw om, volledig naar jouw wensen.

Meer informatie

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Wij denken graag met je mee…

Specificaties

  • Aantal personen (staan): 180
  • Aantal personen (zitten): 80
  • Afmetingen ruimte: 136 m²
Trouwlocatie
Vergaderlocatie
Receptielocatie
Feestlocatie
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood