De Plaza

De Plaza

Na het parkeren van je auto of fiets ga je via onze brug over het water en kom je direct op de Plaza uit. Dit is direct een prachtige binnenkomer op evenementenlocatie Watergoed. De Plaza wordt omsingeld door de prachtige authentieke Boerderij, het Bakhuis en de grote Kapschuur. Een echte blikvanger is ons eigen riviertje dat over de Plaza stroomt. We noemen het ‘de Gevonden Zeeg‘. Dit stroompje mond uit in ‘de Verloren Zeeg‘, een aftakking van de langste rivier van Nederland: de Linge. De rivier is uitgelicht met lampjes wat een prachtig effect geeft. Drie grote platen zorgen ervoor dat je naar de Boerderij kan lopen zonder natte voeten te krijgen.

De Plaza als evenementenlocatie

Een grote tent zorgt ervoor dat de ruimte tussen de Kapschuur en Boerderij kan worden overdekt. Hierdoor wordt de capaciteit van de Boerderij en/of de Kapschuur vergroot. Op regenachtige dagen wordt de Plaza op deze manier een heerlijke plaats om toch droog buiten te staan. In de winter of ’s avonds in de zomer kleden we de Plaza aan met vuurkorven zodat jouw gasten warm worden ontvangen. Twee grote tafels met ruime stoelen zorgen ervoor dat je heerlijk kan zitten op de Plaza. Als je met een grotere groep komt, dan kunnen we het meubilair altijd uitbreiden.

Kortom, de Plaza is een ideale plaats om te genieten van het uitzicht en de zon. Het personeel van Watergoed kan je voorzien van een koud drankje en bijvoorbeeld een heerlijke lunch.

Specificaties

De centrale plek van evenementenlocatie Watergoed is de plaza. Vanaf de parkeerplaats word je hier, na de brug te zijn overgestoken, ontvangen. Dit binnenplein is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een sfeervolle plek.

  • Aantal personen (staan): 200
  • Aantal personen (zitten): 150
  • Afmetingen ruimte: 250 m²
Trouwlocatie
Receptielocatie
Feestlocatie
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood