Het Bakhuis

Vide

Begin 2022 is de vide van Watergoed volledig gerenoveerd. De vide is te vinden in de Kapschuur, de voormalig boerenschuur die zich kenmerkt aan de authentieke gebinten. Waar deze ruimte eerder diende als opslag, is deze prachtige ruimte geheel gerenoveerd zonder de authentieke details te verliezen. Er zijn twee vergaderruimtes gerealiseerd, beide ruimtes op de vide lenen zich uitstekend om sfeervol te vergaderen in groepen tot 16 personen.

Faciliteiten

De vide kan gebruikt worden voor vergaderingen of als break-out ruimtes. Er is een 70 inch tv-scherm aanwezig. Het is mogelijk om een laptop aan te sluiten aan het scherm (HDMI). In de ruimte is ook een Nespresso koffiemachine aanwezig.

Terras

Vanaf de vide loop je in 10 seconden naar de waterkant waar je heerlijk op het terras kan plaatsnemen.

Meer informatie

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? Wij denken graag met je mee…

Specificaties

  • Aantal personen: 16
  • Afmetingen ruimte: 26 m²
Vergaderlocatie
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood