Evenementenlocatie | Strandclub

De transformatie van Wintergoed naar zomerse evenementenlocatie en strandclub is in beweging. De zomeropstelling is bepaald en flextenten worden over de terrassen gespannen, de winterse-klusjes lijst wordt steeds kleiner, buitenmeubilair komt uit de berging en de kaarsjes kunnen bijna weer buiten op de tafels zonder eraf te waaien. 

Restaurant en strandclub

Restaurant Watergoed hanteert tot 1 april haar aangepaste openingstijden: op vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 11 uur tot 19 uur. Per 1 april gaat het restaurant weer 7 dagen per week open vanaf 10 uur tot sluit. Iedereen is dan van harte welkom voor een kopje koffie, cocktail, borrel, lunch en diner. Gasten van Watergoed parkeren gratis. De nieuwe zomerkaart zal uiterst zorgvuldig samengesteld worden door onze chef-kok, waar voor ieder wat wils op prijkt. Van een smoothie tot een goede hamburger! Reserveren voor het restaurant is gewenst en raadzaam wanneer je zeker wilt zijn van een plekje. Meer gegevens over het restaurant: www.restaurantwatergoed.nl.

Net als verleden jaar is het mogelijk om tijdens het restaurantbezoek een heerlijke verfrissende duik te nemen.

Verhuur sups en waterfietsen

Verhuur van onze dagrecreatie activiteiten zoals suppen, waterfietsen en kanovaren vindt vanaf komend jaar ook weer plaats vanaf Watergoed!
De verhuur is geopend vanaf 10 uur.
Sup – 1 uur € 5 | 2 uur € 8.5
Waterfiets – 1 uur € 7.5 | 2 uur 12.5
Kano (3- persoons) – 1 uur € 5 | 2 uur € 8.5

Reserveren hiervoor is niet mogelijk maar geschiedt op basis van aankomst.

Zandziebar

Verleden jaar heeft Kiosk Zandziebar een upgrade gehad. Er is volop geschilderd en geklust. Een safaritent is geplaatst voor de ontvangst van groepen en het assortiment is uitgebreid. Ook de verhuur van kano’s, sup’s en waterfietsen geschiedde vanaf die zijde. Die mogelijkheid blijft er, openingstijden van de verhuur zijn gelijk aan de tijden van de kiosk.
De openingstijden van de kiosk, de mogelijkheden van het speeleiland, het boeken van kinderfeestjes en nog veel meer info vind je op www.zandziebar.nl

Familiedag en feestjes

Wist jij dat wij ook particuliere feestjes verzorgen?
Zie jij jezelf al staan met je broers, zussen, schoonouders, neven en nichten? Terwijl alle kinderen lekker op het strand aan het spelen zijn!
De mogelijkheden zijn zeer divers. Van een borrel met hapjes onder de tipi tot aan een volledig verzorgd diner en een spel Moon Trees.
Wanneer je een familiedag boekt, behoort het reserveren van onze wateractiviteiten ook tot de mogelijkheden. Informeer voor onze beschikbaarheid en meer informatie bij Lianne of Janou door een mail te sturen aan info@watergoed.nl.

Agenda