Afgelopen zondag hebben we genoten van het eerste strandfeest van 2015. Het was weer heerlijk! Zonnig warm weer met af en toe een wolkje. Er was genoeg te beleven voor jong en oud…

Voor de jongste gasten stond er een grote opblaasglijbaan met water klaar. Springen, klimmen en glijden! De kinderen vormden rijen om zo snel mogelijk weer naar boven te gaan.
Ook de waterfietsen en het klimpark waren intrek. Met de zipline vlogen de kinderen meters over het water.

Voor volwassen stond er een spectaculaire activiteit klaar: flyboarden! De instructeur zit op de waterscooter welke verbonden is aan een board. Hier staat de deelnemer op. Als de instructeur gas geeft wordt er water onder het board gespoten. Dit gebeurt met grote druk dus de deelnemer wordt omhoog geduwd. Bewaar dan maar je evenwicht! Met behulp van de tips van de instructeur lieten verschillende deelnemers binnen korte tijd al mooie bewegingen zien. Ze vlogen als een superman uit het water en doken als een dolfijn het water uit!

Een verse fruitsalade of sapje, en eventueel met een scheutje rum. Voor de echte vleesliefhebber hing er aan het spit een varken. Op de barbecue lagen ook hamburgers en saté. Voor iedereen zat er wel wat lekkers bij!

DJ Lungarno draaide heerlijke lounge beats. En dat maakte het strandfeest van 5 juli echt compleet. Laat het warme weer maar blijven, dan kunnen we nog wat nagenieten!